Bem-Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Ankara’da toplandı

Bem-Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Ankara’da toplandı
8 Mart Kadınlar günü temasıyla Ankara’da Bem-Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Teşkilat Toplantısı gerçekleştirildi.

Bem-Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Teşkilat Toplantısı, 8 Mart Kadınlar günü temasıyla Ankara’da Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Bem-Bir-Sen Kadın Komisyonları Başkanı ve Bem-Bir-Sen Konya Yönetim Kurulu üyesi Hacer Önder’in katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda sendikal çalışmalar, Kadın Komisyonlarımızın faaliyetleri ve çalışma hayatına ilişkin birçok başlık ele alındı.

Kadın örgütlenmesiyle Bem-Bir-Sen ve Memur-Sen, sendikal kulvarın Türkiye’deki eksik halkasını tamamlamıştır. Bu anlamda Kadın Komisyonlarının sendikal çalışmalar noktasında büyük önem arz ettiğini belirten Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu “, Bem-Bir-Sen Kadın Komisyonlarımızın örgütlenme çalışmalarını ve sendikal faaliyetlerini kurulduğu günden bugüne kısa bir sürede önemli ölçüde ivmelendirdi” şeklinde konuştu.

bem-2.jpg

Kadın Komisyonlarında görevli teşkilat mensuplarının artık ‘sendikalı’ değil ‘sendikacı’ olduğunu ifade eden Genel Başkanı Uslu, “Bu anlamda Bem-Bir-Sen olarak sürdürdüğümüz değerlerine bağlı sendikacılık anlayışı ilkelerimizde yapılan ve yapılacak olan çalışmaların ‘kadın’ eliyle daha da değerleneceğini, Bem-Bir-Sen Ailemize daha da güç katacak” dedi.

Bem-Bir-Sen Kadın Komisyonları Başkanı Hacer Önder ise, “Sendikal çalışmalarda genel merkez politikalarımızın sahadaki uygulamalarında kadınlar komisyonu olarak yükü paylaşmak, üzerimize düşen görevleri bahane üretmeden teşkilatçılık ruhuyla vazifeye hazırız. Bu zamana kadar yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız tüm çalışmalarımızın mihmandarı olan, komisyonumuza fırsatlar sağlayan Genel Başkanımız Levent Uslu’ya Genel Merkez Yönetimimize, komisyonumuz adına en kalbi duygularımla teşekkürlerimi sunarım. Her zaman dediğimiz gibi ‘İyi ki varsın Bem-Bir-Sen’ diyoruz ” şeklinde konuştu.

bem-1.jpg

Konuşmaların ardından Kadın Komisyonu Teşkilatları il bazında söz alarak sendikal çalışmalar, beklenti ve talepleri üzerine konuşmalarını gerçekleştirdi. Toplantı aile fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.