Bem Bir Sen Konya’dan Başkan Altay’a teşekkür ziyareti

Bem Bir Sen Konya’dan Başkan Altay’a teşekkür ziyareti
Bem Bir Sen Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bem Bir Sen Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Memur Sen Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Bem Bir Sen Konya Şubesinin Başkanı Mehmet Büyükaslan, 2022-2023 yıllarını kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesine (SDS) imza atan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret ederek, üyeleri adına teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Bem Bir Sen Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan, “2022-2023 yıllarını kapsayan (SDS) Sosyal Denge Sözleşmesi son yılların en güzel sözleşmelerinden biri oldu. Elde edinilen kazanımlar çalışan ve üyelerimizi çok mutlu ve memnun etti. Bizde üyelerimiz adına teşekkür ziyareti gerçekleştirdik. Sosyal Denge Sözleşmesinin imzalanmasında emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay olmak üzere herkese sendikam adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Belediye olarak bugüne yaptığımız tüm başarılı çalışmalarımızda çalışanlarımız ile birlikte imza attık. Sosyal Denge Sözleşmesini de en iyi şekilde karşılıklı imzaladığımız kanısındayız. Çalışanlarımıza hayırlı olsun. Ayrıca Bem Bir Sen Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan ve yönetim kurulu üyelerinin Sosyal Denge Sözleşmelerinin imzalanması konusundaki üstün çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret sonunda karşılıklı verilen hediyeler ve çektirilen fotoğraflar ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.