Beşir Derneği, Köprü Olmaya Devam Ettti

Beşir Derneği, Köprü Olmaya Devam Ettti
Beşir Derneği Konya Şube Başkanı Adnan Kıcık, “Beşer Derneği olarak türlü zorluk ve badirelerle yüzleştiğimiz 2020 yılını paylaşmanın bereketi ve dayanışmanın gücü ile geride bırakmayı başardık.

Beşir Derneği Konya Şube Başkanı Adnan Kıcık, “Beşer Derneği olarak türlü zorluk ve badirelerle yüzleştiğimiz 2020 yılını paylaşmanın bereketi ve dayanışmanın gücü ile geride bırakmayı başardık. Yedi iklim dört kıtadaki milyonlarca gönüle milletimizin dua ve destekleriyle dokunduk. Gönüllülerimize ve bağışçılarımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi. Derneklerinin 2020 yılı faaliyetlerini değerlendiren Kıcık şunları söyledi: “Zor bir yılı geride bırakmamıza rağmen çok güzel işlere imza attık. İhtiyaç sahibi kişilere verdiğimiz hizmetlerimizi söyle sıralayabiliriz. Aşevleri ve fırınlarımızda 9.342.585 tablot yemek ve ekmek üretimi yaptık. 224 su kuyusu açıp 341 bin115 kişi temiz içme suyuna kavuşmasına vesile olduk. 543 ton kurban etini pay edip 598 bin 667 kişiye dağıttık. Yurt içinde 1 milyon 145 bin kişilik gıda giyim yakacak temizlik gibi temel ihtiyaç malzemelerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Yurt dışında ise 877 bin765 kişinin temel ihtiyacı karşılandı. 7 bin 500 kişilik Briket ev projesinin 1. etabını teslim ettik. 2. etabına geçtik. Özellikle Afrika’daki Müslüman halka bir lokma ekmek verip dinini değiştirsin diye dayatmalar yapılan gönül coğrafyamızın güzel gönüllü insanlarına 102 bin adet Mushaf-ı Şerif gönderdik. Sayamadığımız birçok hizmete vesile olduk. Başta Beşir Derneği genel başkanımız Fatih Sarıyar, bölge müdürümüz Bayram Taşdelen ve Beşir Konya Şubesindeki ekip arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkürü bir borç biliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.