Beşir Derneği’nden İdlib’e Yardım Tırı

Beşir Derneği’nden İdlib’e Yardım Tırı
Beşir Derneği Konya Şubesi Başkanı Adnan Kıcık, “Beşir Derneği olarak İdlib’e yardım seferberliğimizi sürdürüyoruz. Yağan sağanak neticesinde oluşan sel sularının çadır kentlerdeki yaşamı olumsuz etkilediği ..

Beşir Derneği Konya Şubesi Başkanı Adnan Kıcık,  “Beşir Derneği olarak İdlib’e yardım seferberliğimizi sürdürüyoruz. Yağan sağanak neticesinde oluşan sel sularının çadır kentlerdeki yaşamı olumsuz etkilediği İdlib’e yardım faaliyeti olarak 1 TIR dolusu temel ihtiyaç malzemesini ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere bölgeye gönderildi” dedi. Kıcık, konu hakkında yaptığı yazılı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Beşir Derneği Akdeniz Bölge Müdürlüğümüzce hazırlanan insani yardım TIR’ımızı yaşanan aşırı yağışlar sonrasında sel felaketi ile karşı karşıya gelmiş İdlib halkı için bölgeye yolladık. Yardım tırımızın içerisinde 700 bin TL değerinde gıda, giyim, temizlik, ayakkabı, halı ve battaniye gibi temel insani ihtiyaç malzemeleri bulunuyor. İnsani yardım tırımızın bir kaç gün içerisinde bölgeye ulaşarak içerisindeki temel ihtiyaç malzemelerinin İdlib’deki ekiplerimizce ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması bekleniyor. Beşir Derneği’nin İdlib’e insani yardım desteğine sizler de yapacağınız bağışlar ile katkı sunabilir, bölgedeki ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerinin gülmesine vesile olabilirsiniz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.