Beyşehir Belediyesi'nde Kasım Ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Beyşehir Belediyesi'nde Kasım Ayı Meclis Toplantısı yapıldı
 Muhabir
Kasım ayı meclis toplantısı Belediye Başkanımız Adil Bayındır başkanlığında yapıldı.

Belediye meclis salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Bayındır, meclis üyelerine yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Toplantıda 14 maddelik gündem maddesi görüşülerek, komisyonlara havale edildi.

Başkan Bayındır İsrail’in Filistin’e yaptığı saldırıları kınayarak, İsrail’in savaş hukukuna aykırı insanlık dışı davranışlarını lanetledi.

YAPILAN ZÜLMÜ TÜM DÜNYA İZLİYOR

Başkan Bayındır Türkiyenin sahip çıktığını belirterek ,“Hiçbir savaş hukukunda yeri olmayan, bizzat sivillere yönelik olarak yapılan bu vahşette çoluk çocuk, genç yaşlı, kadın erkek demeden insanlar katledilmekte, fütursuzca yapılan bombardımanlarda hastanelerden üniversitelere varıncaya kadar birçok kamu kurumu ve özel mekânlar yok edilmektedir. Allah kimseye devletimizi, halkımızı ve milletimizi muhtaç etmesin. Yapılan zulmü tüm dünya izliyor bir tek Türkiye sahip çıkıyor. O anneleri, yavruları, gözü yaşlıları ve yaralıları bastonu ile çıkmış hala koşacağım, kaçacağım diye uğraşanları izledikçe üzülüyoruz. Allahu Teala Filistin’in yardımcısı olsun. Rabbim dünya kamuoyuna sağduyunun hâkim olacağı günleri göstersin”dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.