Beysu Konyaspor Başantrenörü Engin Gençoğlu: Aklımızı, yüreğimizi ortaya koyarak Süper Lig'e çıkacağız

Beysu Konyaspor Başantrenörü Engin Gençoğlu:  Aklımızı, yüreğimizi ortaya koyarak Süper Lig'e çıkacağız
Beysu Konyaspor Başantrenörü Engin Gençoğlu, "Aklımızı, yüreğimizi ve başkanımız Fatih Özgökçen'in de dediği gibi mücadelemizi ortaya koyup 2 maçı da kazanarak Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi play-off final serisi ikinci maçında Beysu Konyaspor Basketbol, deplasmanda Samsunspor'u uzatmada 99-96 yenerek seriyi 1-1'e getirdi ve saha avantajını rakibinden aldı.

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Beysu Konyaspor Başantrenörü Engin Gençoğlu Süper Lig'e çıkacaklarına olan inancını dile getirdi.

Galip geldikleri için çok mutlu olduklarını ifade eden Gençoğlu, "Çok önemli bir avantaj. Önümüzdeki 2 maç Konya'da. Aklımızı, yüreğimizi ve başkanımız Fatih Özgökçen'in de dediği gibi mücadelemizi ortaya koyup 2 maçı da kazanarak Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

Gençoğlu, henüz hiç bir şeyin bitmediğinin bilincinde olduklarını, Konya'ya gidince analizleri gözden geçirmeleri, çalışmaları, tekrardan maça odaklanmaları gerektiğini ifade etti.

KARAKTER VURGUSU

Beysu Konyaspor Başantrenörü Engin Gençoğlu maç sonu soyunma odasında galibiyeti oyuncularıyla birlikte kutladı. Üzerine basarak "karakter" vurgusu yapan ve bunun için oyuncularını kutlayan Gençoğlu, henüz hiç bir şeyin bitmediğini iki galibiyet kaldığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.