Beysu Konyaspor rahat kazandı

Beysu Konyaspor rahat kazandı
Fethiye Belediyespor:78 - Beysu Konyaspor Basketbol:116

Beysu Konyaspor Basketbol, Misli.com Türkiye Basketbol 1. Ligi (TBL) 29. haftasında Fethiye Belediyespor'u deplasmanda 116-78 mağlup etti.

Mücadelede baştan sona üstün bir oyun sergileyen yeşil-beyazlılar, 34-25, 65-47 ve 91-63'lük periyot skorlarıyla, karşılaşmadan116-78'lik farklı galibiyetle ayrıldı.

Beysu Konyaspor'da Derek Ogbeide; 17 sayı, 8 ribaunt, Cengiz Aydın Ergen; 15 sayı, 7 ribaunt, Hazer Avcı; 15 sayı, 4 ribaunt, Matt Morgan da 14 sayılık performansla öne çıkan isimler oldu.

Bu sonuçla 21. galibiyetini alan yeşil-beyazlılar haftayı 3. sırada kapattı.

ŞAMPİYONLUK ŞANSI KALMADI

Öte yandan Beysu Konyaspor'un, Samsunspor'un bu hafta kazanmasıyla birlikte, zaten mucizelere kalan şampiyonluk şansı matematiksel olarak da kalmadı.

Artık play-off'tanSüper Lig'e çıkacak 2. takım olmak için mücadele edecek yeşil-beyazlılar, normal sezonun son haftasında Manisa Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek.

Manisa Büyükşehir Belediyespor ise bugün sahasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'u yendiği takdirde şampiyonluğunu ilan edecek ve Konya'ya şampiyon takım olarak gelecek.

Beysu Konyaspor Başantrenörü Engin Gençoğlu maç sonu yaptığı açıklamada hedeflerinin play-off''la ikinci sırdan gitmek olduğunu söyledi. Gençoğlu, Konyalıların ve tüm basketbolseverlerin bayramını da kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.