Beysu Konyaspor'da Matt Morgan şov!

Beysu Konyaspor'da Matt Morgan şov!
Son maçta 39 sayı, 7 ribaunt, 5 asistle oynayan Beysu Konyaspor'un Amerikalı gardı Matt Morgan, play-offta takımını sırtlamaya devam ediyor

Beysu Konyaspor’un Amerikalı gardı Matthew Garnell Morgan yeşil-beyazlıların elde ettiği başarıda önemli pay sahip olurken play-off final serisinde de en büyük kozu olarak dikkat çekiyor.

Amerikalı gard, serinin Konya’da oynanan üçüncü maçında 39 sayı, 7 ribaunt, 5 asistlik performansıyla yıldızlaştı ve galibiyette başrol oynadı. Beysu Konyaspor Başantrenörü Engin Gençoğlu da, Morgan’ı ekstra ve güzel oyunu için tebrik etti.

Yarınki final niteliğindeki maça da oyuna ağırlığını koyması beklenen Matt Morgan, Süper Lig için parkeye çıkacak yeşil-beyazlılarda şampiyonlukta en büyük paya sahip isim olacak.

matt-morgan-2.jpg

AVRUPA KULÜPLERİNİN DE DİKKATİNİ ÇEKİYOR

Cornell Üniversitesi mezunu olan Matt Morgan, 2019-2020 ve 2020-2021 sezonlarında Toronto Raptors takımı ile NBA G League’nde mücadele etti. İlk Avrupa deneyimini Konyaspor’la yaşayan 1997 doğumlu oyuncu, yeşil-beyazlı formayla sergilediği performansla Türkiye’deki kulüplerin yanı sıra Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekiyor.

matt-morgan-1.jpg

matt-morgan-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.