Bilic Emre’ye destek verdi

Bilic Emre’ye destek verdi
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe maçında Emre Belözoğlu ile yaşadığı olaylara açıklık getirdi. İsyanının hakem ve federasyona olduğunu belirten Hırvat hoca, sarı-lacivertli oyuncunun gözünün içine baka baka küfretmediğini açıkladı.

Slaven Bilic, " Türkiye 'ye gelmeden önce de Türkiye'ye geldikten sonra da yüzlerce kez hep aynı şeyi söyledim; saha içinde herkesin özel bir ruh durumu, özel bir ruh hali vardır. Saha içinde ne oluyorsa, saha içinde kalır" dedi.

Tecrübeli teknik adam, "Maçtan sonraki basın toplantısında da söyledim; bu bir erkek oyunu, küfür olabilir, küfrün belli bir ölçüsü vardır. Orada zaten dert ettiğim nokta küfür değil. Bir insanın gözünün içine soka soka küfür ederseniz o başka bir şeydir ki Emre Belözoğlu böyle bir şey yapmadı. Belli bir çerçeve içinde kaldığı müddetçe; ki öyleydi. Benim orada verdiğim mesaj hakemlere ve Futbol Federasyonu'naydı. 'Bizim oyuncularımız neden farklı muameleye maruz kalıyorlar' dedim" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü, 'F..k off' ya da f..k you' söylemini dert etmem, bunları küfür olarak da kabul etmem. Maçtan sonraki yaklaşımım da buydu, şimdiki yaklaşımım da bu" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.