Bir Dilim Yaş Pasta oyunu sahne adlı

Bir Dilim Yaş Pasta oyunu sahne adlı
Konya Selçuklu Anaokulu Tiyatro Ekibi tarafından hazırlanan "Bir Dilim Yaş Pasta" isimli tiyatro oyunu sahne aldı.

Konya Selçuklu Anaokulu Tiyatro Ekibi tarafından hazırlanan "Bir Dilim Yaş Pasta" isimli tiyatro oyunu sahne aldı.

Koordinatörlüğünü Okul Müdürü Mehmet Erdal’ın yaptığı “Bir Dilim Yaş Pasta” isimli çocuk oyunu Selçuklu Anaokulu'nda sahneye konuldu. Eğitimci Yazar Fatma Çetin Kabadayı tarafından yazılıp yönetilen oyunda Selçuklu Anaokulu Öğretmenlerinden Berna Yolsal Gümüşefe, B. Nesrin Öz, Fatma Çetin Kabadayı, Sara Karataş, Sevgi Alparslan Tosun, Serpil Uğuz, Sırma Semra Kayserilioğlu ve Yasemin Atılgan rol alırken teknik ekipte Cennet Dikkaya ve Mahfuze Savaş yer aldı.

1-46.jpg

İlk olarak 10.30 ve 15.00’de iki seans halinde Selçuklu Anaokulu öğrencilerine gösterilen oyun çocuklar kadar büyükler tarafından da ilgiyle izlendi. Yaklaşık üç yüz kişinin izlediği oyun büyük beğeni aldı.

Okul Müdürü Mehmet Erdal tiyatro oyunuyla ilgili şunları söyledi: “Tiyatro ekibimiz, büyük bir özveriyle çalıştı. Miniklerimizin öğretmenlerini sahnede izlerken büyük keyif aldılar. Tiyatro etkinliğimizle de çocuklarımızın yaşamı öğrenmelerine, anlamlandırmalarına; hayal güçlerini geliştirmelerine; sevgi, saygı, paylaşma gibi değerlerimizi özümsemelerine gayret ediyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu için hep birlikte elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda gönüllü öğretmenlerimize teşekkür ediyorum, gerek çocuklardan gerek velilerimizden olumlu geri dönütler aldık ” dedi.

2-34.jpg

Oyunun ardından tüm sınıflar oyuncu öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

5-18.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.