Bir gecede 6 yeri soyan 18 yaşındaki suç makinesi yakalandı

Bir gecede 6 yeri soyan 18 yaşındaki suç makinesi yakalandı
Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde bir gecede 6 yerde hırsızlık yapan ve 40 suç kaydı bulunan 18 yaşındaki şüpheli yakalandı.

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde bir gecede 6 yerde hırsızlık yapan ve 40 suç kaydı bulunan 18 yaşındaki şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre polis ekipleri, Kaynarca ilçesinde aralarında Ziraat Odasının da bulunduğu 6 farklı adreste hırsızlık olayları ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, yaptıkları çalışma neticesinde şüphelinin 40 suç kaydı bulunan 18 yaşındaki D.Ö. olduğunu belirledi. 18 yaşındaki şüpheli, düzenlenen operasyon kapsamında yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.