''Bir günlük kazancım Gazze'ye" kampanyası rekor bağış topladı!

''Bir günlük kazancım Gazze'ye" kampanyası rekor bağış topladı!
 Editör
Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ve Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin öncülük ettiği "Bir Günlük Kazancım Gazze'ye" kampanyası büyük bir başarıyla tamamlandı.

Bir Günlük Kazancım Gazze'ye Kampanyası Büyük Başarı Kazandı!

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ve Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin öncülük ettiği "Bir Günlük Kazancım Gazze'ye" kampanyası 8 Şubat Perşembe günü büyük bir başarıyla gerçekleşti.

8427b7ae-3d14-46a9-97e9-408902defc05.jpg

18 MİLYON TL BAĞIŞ TOPLANDI

''İsrail'in Gazze'de Filistinlilere karşı yürüttüğü saldırılarda zarar görenlere destek için başlatılan kampanyayla ilgili Hükümet Meydanı'nda yapılan açıklamada, Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı Adem Ceylan, ''10 yardım derneği vasıtasıyla toplanan gelirlerin Gazze'ye ulaştırılması esasına dayanan kampanyada 18 milyon TL'lik bağış toplandı. Kampanyanın lansmanı 30 Ocak Salı günü bir basın toplantısıyla yapılmış ve yoğun bir tanıtım çalışması yürütülmüştü. Kampanyaya Konya'dan büyük ilgi gösterildi ve kısa sürede büyük bir meblağ toplandı. Kampanyada toplanan yardımlar Gazze'deki mazlum insanlara ekmek, su, gıda ve diğer temel ihtiyaçlar olarak ulaştırılacak. Yardım kuruluşları en sağlıklı şekilde yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çalışmalara başladı'' dedi.

a8d26633-b735-4395-9a55-e3b0be7eeb46.jpg

Başkan Ceylan, ''Kampanyanın başarısında emeği geçen Konya STK Platformu, KONESOB, belediye başkanları, Konya Ticaret Odası ve Konya Sanayi Odası, Konya MÜSİAD Şubesi, yazılı ve görsel basın, kampanyanın duyurulmasına katkı sağlayanlar ve en önemlisi bir günlük kazancını gönderen tüm hayırseverler platform tarafından teşekkür edildi. "Bir Günlük Kazancım Gazze'ye" kampanyası, birçok sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek model bir çalışma ortaya koymasıyla da dikkat çekti. Kampanyanın yayılarak büyümesi ve Gazze'deki mazlumlara daha fazla yardım ulaştırılması için çalışmalar devam edecek'' dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.