Biri unutuldu diğeri düştü! İkisi de sahiplerine ulaştırıldı

Biri unutuldu diğeri düştü! İkisi de sahiplerine ulaştırıldı
Karapınar'da ATM'de unutulan para ve içerisinde kredi kartlarının bulunduğu cüzdan, belediye hoparlöründen yapılan anonsla sahipleri bulunarak ulaştırıldı.

Karapınar'da vatandaşlar tarafından ATM'de unutulan para ve içinde kredi kartlarının yer aldığı cüzdan bulundu. ATM'deki para ve cüzdan zabıtaya teslim edildi. Sahipleri tespit edilen cüzdan ve para Zabıta Müdürlüğüne davet edilen sahiplerine verildi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Karapınar'da ATM'de unutulan para ve içerisinde kredi kartlarının bulunduğu cüzdan, belediye hoparlöründen yapılan anonsla sahipleri bulunarak teslim edildi.

aw113267-02.jpg

Karapınar ilçesinde vatandaşlar tarafından ATM'de unutulan para ve içerisinde kredi kartlarının bulunduğu cüzdan bulundu. Vatandaşlar tarafından ATM'deki para ve cüzdan zabıtaya teslim edildi. Zabıta görevlileri de belediye hoparlöründen anons yaptı. Zabıtanın yaptığı araştırmalar sonucunda paranın sahibinin Emre Kök, cüzdanın sahibinin de Furkan Bircan olduğu tespit edildi. Zabıta Müdürlüğüne davet edilen Emre Kök'e parası, Furkan Bircan'a da cüzdanı teslim edildi.

aw113267-01.jpg

Paranın ve cüzdanın sahipleri, duyarlılıklarından dolayı vatandaşlara ve zabıtaya teşekkür etti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.