Birlik Vakfı'nın iftar programına yoğun ilgi

Birlik Vakfı'nın iftar programına yoğun ilgi
Birlik Vakfı Konya Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği bu yılda Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi havuz başında yapıldı.

Birlik Vakfı Konya Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği bu yılda Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi havuz başında yapıldı.

İlginin yoğun olduğu iftar programına; Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Zekeriya Mızrak, Türkiye Uzay Ajansı (TUA) Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım, Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Dığrak, Birlik Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın komisyonu, Genç birlik komisyonu üyeleri ve MTB’li (Milli Türk Talebi Birliği) öğrenciler katıldı.

brlik-vakdi-2.jpg

Geleneksel olarak her yıl iftar programında bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi perçinliyoruz diyen Birlik Vakfı Konya Şube Başkanı Abdi Parlak, “Amaç bir arada olmak ve bu manevi atmosferi hep birlikte teneffüs etmektir. Bu vesile ile bizleri yalnız bırakmayan protokol üyelerine ve davetlilerimize teşekkür ediyor daha nice iftar programlarında bir araya gelmek umuduyla sizleri Allah’a emanet ediyorum” dedi.

brlik-vakdi-5.jpg

İftarda gençleri görmek bizleri çok mutlu etti diyen Türkiye Uzay Ajansı (TUA) Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım, “Uzay çağı çok önemli. Gençlerimizin uzay ile ilgilenmesi ve bu alanda kendilerini geliştirmesi gerekir. Bizler ciddi anlamda yetişmiş eleman sıkıntısı çekiyoruz” ifadelerine yer verdi.

brlik-vakdi-3.jpg

İftar programında son olarak Milletvekili Ahmet Sorgun ise birlik vakfının yapmış olduğu çalışmaların takdire şayan olduğunu belirterek, “Konya her alanda olduğu gibi birlik ve beraberlik konusunda örnek bir ildir. Bugün dünya yetimler günü. Bu vesile ile bütün yetimlerin elinden tutmak ve onlara her alanda yardımcı olmak için seferber olduk. Olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.