Bitir işi Kartal’ım

Bitir işi Kartal’ım
Yeşil-beyazlılar eksik kadro ile çıkacağı maçta Karabükspor’u yenip ya da en azından aradaki puan farkını koruyarak kümede kalma yolunda en büyük adımını atmak amacında. Zorlu maç saat 20.00’da başlayacak

Spor Toto Süper Lig’de 25. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Torku Konyaspor deplasmanda Karabükspor’a konuk olacak. Ligde sıkıntılı günler geçiren ve artık son kozlarını oynamaya başlayan Karadeniz temsilcisi karşısında alacağı iyi bir netice ile kümede kalma yolunda en önemli adımını atmak isteyen temsilcimiz üst üste oynayacağı zorlu maçlar öncesinde rahat bir nefes almayı amaçlıyor. Hazırlıklarını tamamlayarak Karabük’e giden Torku Konyaspor’da hedef en azından 1 puan olarak belirlendi.

KARABÜK İÇİN SON ŞANSLAR

Ev sahibi takım ise Torku Konyaspor ile oynayacağı maça son şans olarak bakıyor. Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın, “Bu maç olmazsa olmazımız. Kazanmak zorundayız. Torku Konyaspor ile aramızda 10 puan var. Kazanırsak 7'ye inecek. Kaybedersek 13 olacak ki yetişmemiz çok zor olur. Başaramazsak, başımız belada” sözleri hem Karabük’ün içerisinde bulunduğu durumu hem de maçın önemini özetliyor.

Karabük deplasmanından en az 1 puanla dönerek aradaki puan farkını korumak isteyen Torku Konyaspor eksik oyuncuların da göz önüne alındığında bu hedef için mücadele etmesi bekleniyor.

KARTAL’DA 3 EKSİK VAR

Karabük Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda saat 20.00’da başlayacak olan karşılaşmada Torku Konyaspor’da kart cezalıları Hasan Kabze ve Gabriel Torje ile sakatlığı bulunan May Mahlangu forma giyemeyecek. Temsilcimizin sahaya; Kaya Tarakçı, Benjamin Fuchs, Ali Turan, Jagos Vukoviç, Mehmet Uslu, Uğur İnceman, Mehmet Güven, Ömer Ali Şahiner, Djalma Campos ve Dimitar Rangelov (Ciprian Marica) ilk 11’i ile çıkması bekleniyor. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.