“Biz seni sevinmek için sevmedik”

“Biz seni sevinmek için sevmedik”
Torku Konyaspor taraftarı Galatasaray karşısında alınan ağır yenilgiye rağmen takımını bağrına bastı.

Torku Konyaspor taraftarı Galatasaray karşısında alınan ağır yenilgiye rağmen takımını bağrına bastı. “Biz seni sevinmek için sevmedik. Canın sağolsun Konyam” diyen taraftarlar, maçtaki atmosfere ilişkin ise tam not aldı

Torku Konyaspor taraftarı yine gündem olmaya devam ediyor. Türk futbolunun taraftar krizi yaşadığı sezonda iç sahadaki maçlara yoğun ilgi gösteren ve iş akışının devam ettiği cumartesi öğle saatlerinde bile 10 binin altına düşmeyen taraftar sayısı ile haklı olarak övgüleri toplayan Konyalı sporseverler, Galatasaray maçına da büyük ilgi gösterdi. Müsabakayı 37 bin 100 taraftar takip ederken, bu rakam İstanbul’da oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisinin ardından bir maça gösterilen en büyük ilgi olarak kayıtlara geçti.

TRİBÜNLERE TAM NOT

Maç öncesinde ilginç kareografiler tribünlere büyük bir güzellik katarken, toplu olarak şarkılar söyleyip tezahüratlar yapan taraftarlar tam not aldı. Spor yorumcuları da Konya’daki bu tablonun örnek olması gerektiğini ifade edip atmosferin müthiş olduğunu belirttiler. Galatasaray karşısında alınan 5-0’lık ağır yenilgiye rağmen takımlarına sahip çıkan taraftarlar, “Biz seni sevinmek için sevmedik” yorumları yaptılar. Taraftarların eleştiri okları ise sahada çok fazla varlık gösteremeyen Uğur İnceman, Tolga Ünlü ve Dimitar Rangelov’a yöneltildi.

ÜNSAL’DAN BÜYÜK ÖVGÜ

Türk futbolunun efsane isimlerinden, spor yorumcusu Hakan Ünsal maçla ilgili yorumunda son paragrafı Konya’daki atmosfere ayırdı. Ünsal, “Konya'nın yeni yapılan güzel stadından mıdır veya Hz. Mevlana'nın hoşgörüsünden midir yoksa, futbol aşığı taraftarından mıdır bilmem ama, Konya'da futbol şov devam ediyor. Konya'ya giden değişiyor, gelişiyor ve güzelleşiyor. Görüntü güzel, futbol iyi, oynanan oyun tatmin edici, tribünler alabildiğine dolu ve maç boyu destekçi... Son dönemde ciddi düşüş yaşayan futbolumuzda Konya, nefes almamıza ve futbol zevkimizi tatmin eden maçlara sahne oldu. Konya'nın stadı ve taraftarı ile Milli Takımı fazlası ile hak ettiği ortada...” yorumunu yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.