Bloomberg: 2023 yılında dünyanın en önemli seçimi Türkiye'de olacak
Türkiye seçim sath-i mahalline girerken PKK'lar FEÖT'cüler, Batılılar, 2023 seçimlerini en öneli seçim görülen Recep Tayyip Erdoğan'ın devrilme umudunu dile getiriyor."
Kemal Kılıçdaroğlu, "KHK'lıların tamamını göreve iade edeceğiz" derken Altılı Masa liderleri de sık sık hapisteki eşbaşkanı Selahaddin Demirtaş'a özgürlük vaadi üzerinden HDP'ye mesaj gönderiyor.
BLOOMBERG: 2023 YILINDA DÜNYANIN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ TÜRKİYE'DE OLACAK
Bloomberg'de çıkan bir yazı, Batı'nın Erdoğan'ın devrilmesini dört gözle beklediğini tekrar gözler önüne serdi. "Batı, Erdoğan'ın gittiğini görmekten memnun olacak" denilen yazıda, Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nu rakip olarak istediği savunuldu.

BATILI LİDERLER, ERDOĞAN'IN GİTTİĞİNİ GÖRMEKTEN MEMNUN OLACAK
Yazıda; "Ankara'nın dünya meselelerindeki etkisi, Erdoğan'ın uzun süredir iktidarda olduğu dönemde elde ettiği başarıların bir kanıtı. Ancak Batılı liderler, Erdoğan'ın gittiğini görmekten memnun olacak. Çünkü, Rusya'dan füze savunma sistemleri alarak NATO'nun güvenliğini baltaladı, İsveç ve Finlandiya'nın üyeliğini engelleyerek ittifakı boşa çıkardı, defalarca Avrupa'yı mülteci akınına uğratmakla tehdit etti ve son aylarda Yunanistan'a karşı giderek daha kavgacı bir tutum benimsedi. Ankara'nın Washington ile ilişkileri o kadar gergin ki, üst düzey Türk yetkililer ABD'yi rutin olarak Erdoğan'a karşı bir darbeyi desteklemek ve terörist gruplarla iş birliği yapmakla suçluyor." denildi.
PKK ELEBAŞI: TÜRKİYE'DE CHP-İYİ PARTİ İKTİDAR OLSUN
PKK elebaşı Cemil Bayık, da özellikle Altılı Masanın büyük ortakları CHP ve İYİ Parti'ye sık sık mesaj gönderiyor. AK Parti ve MHP iktidarının kaybetmesi gerektiğini söyleyen terörist elebaşısı CHP ve İYİ Parti'nin iktidara gelmesi gerektiğini ifade ediyor.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı CHP Genel Merkezi'ndeki Türk bayraklarını kaldırttı!

Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.