Bodrum'daki Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu

Bodrum'daki Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu
Göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddia edilen 2 Pakistan ve 1 Suriye uyruklu 3 kişi, adliyeye sevk edildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi, adliyeye sevk edildi.

Yalı Mahallesi Gerenkuyu mevkisinde Suriye, Pakistan, Afganistan ve Orta Afrika Cumhuriyeti uyruklu 18 kaçağı yasa dışı yollardan yurtdışına çıkarmaya çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan taksi şoförleri Mert K. ve Yüksel A. ile Pakistan uyruklu Ecaz A'nın ifadeleri doğrultusunda, Pakistan uyruklu Selim A. ve Suriye uyruklu Alghamam Loue de gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından taksi şoförleri Merk K. ile Yüksel A, serbest bırakıldı. Diğer 3 zanlı ise "göçmen kaçakçılığı" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Bodrum ilçesinde dün İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yalı Mahallesi Gerenkuyu mevkisinde bir grubun lastik botla Yunanistan'ın İstanköy Adası'na geçmeye çalıştığı ihbarı üzerine çalışma başlatmış, bölgedeki ormanlık arazide yapılan aramada şişme bot ve bota ait motor ele geçirilmişti. Operasyonda Suriye, Pakistan, Afganistan ve Orta Afrika Cumhuriyeti uyruklu toplam 18 kaçak yakalanmış, yasa dışı geçişi organize ettikleri iddia edilen ikisi taksi şoförü 3 kişi gözaltına alınmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.