Boğazı kesilerek öldürüldü! Cinayeti en yakını işlemiş

Boğazı kesilerek öldürüldü! Cinayeti en yakını işlemiş
Ankara'da gerçekleşen bir cinayet tüyleri diken diken etti. Bir kişi boğazı kesilmiş halde ölü bulundu. Olayı gerçekleştiren kişi en yakını çıktı.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde meydana gelen akraba tartışmasında 56 yaşındaki Gülhan Şahin hayatını kaybetti.

TARTIŞMANIN NEDENİ BİLİNMİYOR

Olay, Ankara'nın Polatlı ilçesine bağlı Mehmet Akif Mahallesi, Hisar Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir nedenle aralarında çıkan tartışma sırasında Gülhan Şahin, yeğeni A.A. tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

yegeni-bogazini-kesti.jpg

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde ağır yaralanan Gülhan Şahin'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Şüpheli A.A. polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

bogazi-kesildi.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı, Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.