Bomba patlamasın diye diri diri yaktılar

Bomba patlamasın diye diri diri yaktılar
Nijerya'da intihar saldırısı düzenleyeceği tahmin edilen kişi kızgın bir grup tarafından ateşe verildi.

Nijerya'nın kuzeydoğusunda yer alan Gombe eyaletinde bir grubun, intihar saldırısı düzenleyeceğini tahmin ettikleri için bir kişiyi diri diri yaktığı bildirildi. 

Görgü tanıkları, bir otobüs durağında üzerindeki bombayı patlatmayı tasarıladığı tahmin edilen kişinin, kızgın bir grup tarafından ateşe verildiğini söyledi. 

Olay sırasında durakta bulunan otobüs şoförü Abdulbaqi Dere, "Adam kendini patlatmadan önce grup tarafından diri diri yakıldı" diye konuştu. Dere, yakılan kişinin neden güvenlik görevlilerine teslim edilmediği sorusuna, "Sanırım insanlar hayatlarının tehlikede olduğunu düşündüler ve kuşkulunun 

polise teslim edilirken kaçabileceğinden korktular. O kadar yoğun bir öfke vardı ki adamı yaktılar" yanıtını verdi.  Polis yetkilisi Fwaje Attajiri, vakanın doğru olduğunu doğruladı ve soruşturma başlattıklarını belirtti. Attajiri, "Halkımıza, yasaları kendi yollarıyla uygulamamaları gerektiğini söyledik" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.