"Börek ikramıyla" yağma iddiası

"Börek ikramıyla" yağma iddiası
Balçova ilçesinde silah zoruyla girdikleri bir evde yağma yaptıkları iddiasıyla yakalanan 4 kişiden 3'ü tutuklandı- Zanlılardan kadın olanın elinde börek bulunan tabakla zile basarak kendisini üst kat komşusu olarak tanıttığı yaşlı kişiye kapıyı açtırdığı

İZMİR (AA) - İzmir'in Balçova ilçesinde bir eve gelen kadın zanlının elindeki börek tabağıyla kendisini üst kat komşusu olarak tanıttığı yaşlı kadına kapıyı açtırdığı, diğer 3 zanlının ise silah zoruyla girdikleri evde yağma yaptığı iddia edildi. Polis ekiplerince yakalanan 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Balçova'da 78 yaşındaki H.A'nın evine gelerek zile basan bir kadın, elinde börek bulunan tabakla kendisini üst kat komşusu olarak tanıttığı yaşlı kadına kapıyı açtırdı. Bu sırada eve gelen diğer 3 zanlı, silah zoruyla girdikleri evde yağma yaptı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, zanlıların kaçtığı otomobilin plakasını tespit ederek çalışma başlattı. Ekipler, şüpheli A.Ö (32), M.K (35), S.T (22) ve A.A'yı (37) yakaladı.

Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda ise olayda kullandıkları 1 kuru sıkı tabanca, tabancaya ait şarjör ve 7 fişek ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından "silahla birden fazla kişi tarafından konutta yağma" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen zanlılardan A.A, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılırken, A.Ö, M.K ve S.T tutuklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.