Boyada öncü firma: Bonus

Boyada öncü firma: Bonus
19 yıldır Konya’nın yanı sıra bir çok şehir ve ülkeye hizmet veren Bonus Boya, yüzlerce çeşit ve renk seçenekleriyle kaliteyi ön planda tutmaya devam ediyor.

19 yıldır Konya’nın yanı sıra bir çok şehir ve ülkeye hizmet veren Bonus Boya, yüzlerce çeşit ve renk seçenekleriyle kaliteyi ön planda tutmaya devam ediyor. Her geçen gün ürün kalitesini bir üst seviyeye taşımaya ve çevre dostu boyalar üretmeye çok önem verdiklerini ifade eden Bonus Boya Firma Yetkilisi Muhammed Ünal, “Bonus Boya olarak 2003 yılında inşaat boyalarının üretimine başladık. 19 senedir işimizi severek yapıyoruz. Sektörümüz çok geniş bir yelpazeye sahip olup yüzlerce renk ve üründen oluşuyor. Her geçen yıl yeni ürünler ekleyip kalitemizi daima artırarak, yerli ve milli üretici olmanın gururunu yaşıyoruz. İstikrarlı bir şekilde üretmeye de devam edeceğiz” dedi.

3.jpg

4.jpg

DÜNYAYI BOYUYOR

İç piyasanın yanı sıra yurtdışına da ihracat yaptıklarını dile getiren Süleyman Ünal, amaçlarının tüm dünyaya boya göndermek olduğunu söyledi. Ünal, “Biz ağırlıklı olarak Konya’da merkez, ilçeler, bunun yanında sadece iç piyasayla kalmayıp ülkemize döviz girdisi sağlıyoruz, ihracatlar yapıyoruz. Özellikle Irak, Avrupa, Tunus, Cezayir gibi bölgelerde de zaman zaman ihracatlar yapıyoruz. Amacımız dünyanın bütün ülkelerine boyalarımızı göndermek. Konya’da yaklaşık 700 tane müteahhit var, neredeyse yarısıyla çalışıyoruz. Bizi iyi tanıyorlar, güvenilirliğimizi, kalitemizi biliyorlar. Biz ürünlerimizin arkasındayız, özellikle satış sonrası hizmetlerimizden de ödün vermiyoruz. Bu nedenle de dostlarımız bizi tercih ediyorlar. İç cephe, dış cephe, silikonlu boya, ipek boya, mat boya, parlak boya, dekoratif ürünler; sedef, altın, gümüş gibi ürünlerin hepsini kendi bünyemizde üretiyoruz” diye konuştu.

ANTİBAKTERİYEL BOYALAR

TERCİH EDİLİYOR

Bir süredir antibakteriyel boyaların tercih edildiğini, pandemi süreci ile birlikte antibakteriyel boyalara yönelimin daha da arttığını kaydeden Ünal, “Son 2 yıldır, antibakteriyel boyalar çok sık tercih ediliyor. Virüsün de etkisi büyük oldu. 2 yıldır da lüle taşı diye adlandırdığımız bir renk var, o tercih ediliyor. Antrasit gri gibi renkler de çok moda. Ürün çeşitlerimiz çok zengin, bir inşaatta hangi boya gerekiyorsa hepsini kendimiz üretebiliyoruz. Boya alacak müşterilerin dikkat etmesi gereken hususlardan da bahsedecek olursak alınacak ürünlerin insan sağlığına zararlı olup olmadığına dikkat edilmesi gerekiyor. Kalite belgeleri olmasında ve bilinen markaların alınmasında yarar var. Ayrıca ev dekorasyonunda tercih edilen renk paletine göre uygun bir boya tonu tercih etmek ve evin büyüklüğünü göz önünde bulundurmak çok önemli. Örneğin ev küçük ise, alan daha büyük göstermek isteniyorsa açık renk boyaları tercih edilebilir. 2022’de en çok tercih edilen renklerin başında ise gri ve beyaz tonlar geliyor. İç cephede ise en çok satan boyamız ise Bonus İpek Parlak diyebiliriz. Tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte olmasıyla evin dört bir tarafında tam manasıyla hijyen sağlanabiliyor. Dış cephede en çok tercih edilen boyamız bonus parlak elastik dış cephe boyasıdır. Dış cephede kullanılan bu boyamızda yüzde 100 saf akrilik kopolimer emülsiyon esaslı, su bazlı, ekstra elastikiyete sahip. UV ışınlarına dayanıklı, yüksek örtücülüğü ile müşterilerimizin gözde bir ürün” ifadelerini kullandı.

dsc-0979.jpg

5.jpg

8.jpg

‘DIŞ CEPHEDE İDDİALIYIZ’

Dış cephe boyalarında Bonus Boya olarak kendilerini geliştirdiklerini söyleyen Ünal, bu alanda da iddialı olduklarını ifade ederek, “Dış cephe boyası, diğer boyalara göre daha önemli. Güneşe, soğuğa, sıcağa dayanıklı olması gerekiyor. Biz de bunlara dikkat ediyoruz. Dış cephe boyaları konusunda kendimizi çok daha fazla geliştirdik ve çok iddialıyız. Saten boyalar var, yağlı metal boya dediğimiz türün de üretimini gerçekleştiriyoruz. Son yıllarda meşhur olan, özellikle mimarların tercih ettikleri ahşap desen boyaların üretimi var. Ağaç görüntüsü verebiliyoruz bu boya ile. Bazen hammaddeleri yurtdışından temin ediyoruz, bazen İstanbul’dan alıyoruz. Kendi laboratuvarlarımızda testlerini yaptıktan sonra özenle üretiyoruz” şeklinde konuştu. (Mine Doruatlı)

3209af1d-a0e2-4983-80d2-cd5e6ed1d59e.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.