Bozkır Belediyesi ekipleri karla mücadeleye devam ediyor

Bozkır Belediyesi ekipleri karla mücadeleye devam ediyor
Geçen yıl yaşanan kuraklıktan sonra bu yıl yüzleri güldüren kar yağışı İlçemizde etkisini göstermeye devam ederken, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Bozkır Belediyesi ekipleri gece gündüz demeden 24 saat çalışmalarını sürdürüyor.

Geçen yıl yaşanan kuraklıktan sonra bu yıl yüzleri güldüren kar yağışı İlçemizde etkisini göstermeye devam ederken, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Bozkır Belediyesi ekipleri gece gündüz demeden 24 saat çalışmalarını sürdürüyor. İlçe merkezinde 50 cm, yüksek kesimlerde bulunan mahallelerde 150 cm’yi bulan kar kalınlığı ile hummalı çalışmalar sürüyor.

bozkir.jpg

SAYGI: “KARLA MÜCADELEMİZ 24 SAAT SÜRÜYOR"

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri 5.Bölge Şefliği ve Koski iş makinalarının da desteği ile karla mücadelenin sürdüğünü belirten Belediye Başkanımız Sadettin Saygı, zorunlu olmadıkça kar lastiği ve zincir olmadan trafiğe çıkılmaması konusunda uyarılarda bulunarak sözlerine şu ifadelerle devam etti “Kar berekettir. Ülkemizin ve bizlerin bu yağışlara çok ihtiyacı var. Rabbim susuzluk yaşamamak için bereketini artırsın inşallah. Bu yıl eski kışlardan bir kış yaşıyoruz.

Kıymetli hemşerilerim; Sizler müsterih olun, belediyemizin her kademesindeki çalışanlarımızla karla mücadele çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz gece gündüz 24 saat çalışmalarına devam ediyor. Mesai arkadaşlarım ana yolları sürekli açık tutmak için gayret etse de yoğun yağan bereket çalışmalarımızı zorlaştırıyor. Bizler 24 saat çalışarak yollarımızı açık tutmaya gayret edeceğiz, sizlerden ricamız zorunlu olmadıkça kar lastiği ve zincir olmadan trafiğe çıkmamız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.