Bozkır’da yeni nesil KOP atölyeleri açıldı

Bozkır’da yeni nesil KOP atölyeleri açıldı
 Editör
Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Bozkır Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde oluşturulan çok amaçlı atölyenin açılışı gerçekleştirdildi

Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Bozkır Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde oluşturulan Yazılım ve Tasarım Atölyesi, Ahşap Atölyesi, FeTeMM Atölyesi, Müzik Atölyesi, Spor Atölyesi, Yeşil Ekran Stüdyosu’nun açılışı gerçekleştirildi.

Törene; Konya Vali Yardımcısı Yavuz Güner, Bozkır Kaymakamı Tolga Turan, Güneysınır Kaymakamı Oğuz Yiğit, Hadim Kaymakamı Ramazan Cihangir, Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Sağır, Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, KOP Kalkınma Bölge İdaresi Başkan Yardımcısı Kasım Akyol, eğitim yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler de katıldı. Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit açılış töreninde yaptığı konuşmada, Bozkır Yeni Nesil KOP Atölyeleri kapsamında oluşturulan sınıfların öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlayacağını; özgüvenli, donanımlı, uzay ve teknoloji çağına hazırlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkı sunacağını belirtti.

Açılış sonrasında İl Müdürü, Bozkır Vali Kemal Katıtaş İlkokulunu ziyaret ederek eğitim alanlarında ve sınıflarda incelemelerde bulundu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.