Bu atış senin için Samet…

Bu atış senin için Samet…
Afrin Harekatında görev alan Mehmetçikler, terör saldırısında şehit olan Ulaştırma Er Samet Bütün'ün ailesine gönderdikleri bu fotoğraf ile Şehit Samet Bütün’ü unutmadıklarını bir kez daha göstermiş oldu.

Afrin’de harekata katılan Mehmetçikler harekat süresince gösterdikleri başarı ve kahramanlıklar ile gönüllerde taht kurarken zaman zaman verdikleri ince ve duygulandıran mesajlarla da ilgi çekmeye devam ediyor. Özellikle sosyal medyada sıkça rastlanan görüntülü mesajlara bir yenisi de önceki gün eklendi.

Afrin Harekatında görev alan Mehmetçikler, 19 Haziran 2012 tarihinde Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca Bölgesinde terör saldırısında şehit olan Ulaştırma Er Samet Bütün'ün ailesine gönderdikleri bu fotoğraf ile Şehit Samet Bütün’ü unutmadıklarını bir kez daha göstermiş oldu. Şehidin babası Şevket Bütün Afrin kahramanlarının bu düşüncesi karşısında duygulandığını ifade ederken, “Vatanımız, Bayrağımız ve can güvenliğimiz için canlarını veren tüm şehitlerimize rahmet dilerken halen Afrin’de mücadele içerisinde olan tüm güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum” dedi.

samet-butune--(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.