Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elendi?

Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elendi?
Bu akşam 'Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'nde elenen isim Ayşegül Doğan mı Gizem Güler mi oldu?

Hafta içi her gün Show TV'de izleyicilerle buluşan ekranların en çok izlenen yarışması Bu Tarz Benim'de, iddialı kadrosu ve birbirinden güzel altı yarışmacısıyla bu hafta eleme heyecanı yaşandı. 

Yayınlandığı ilk günden itibaren fenomen olan Bu Tarz Benim'in izleyicileri büyüleyecek Eleme Gecesi'nin konsepti maskeli balo olurken, konuk jüri koltuğunaAfrodit olarak bilinen Banu Alkan oturdu.

Yarışmacılar bu hafta, "Maskeli Balo" konseptiyle, birbirinden ilginç maskeler takarak jüriden geçer not almaya çalıştı. 

BU HAFTA KİM ELENDİ?

Jüriden en az oyu alan Ayşegül Doğan ile yarışmacıların ismini söylediği Gizem Güler, jürinin karşısına geçti. Jürinin kararı sonucu Bu Tarz Benim'den elenen isim Ayşegül Doğan oldu.

Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği Bu Tarz Benim'in jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor.

video

İVANA SERT, MUHTEŞEM DANS GÖSTERİSİ İLE YİNE BÜYÜLEDİ

Bu Tarz Benim'in jüri üyelerinden İvana Sert, 29 Kasım 2014 Eleme Gecesi'nde Hint konseptine uygun kıyafetlerle yine muhteşem bir dans gösterisine imza attı. 

VE BANU ALKAN SAHNEDE...

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'ne konuk jüri olarak katılan ünlü oyuncu Banu Alkan, buğulu sesiyle yarışmaya renk kattı. Öte yandan programda şarkılarıyla yer alan bir diğer isim ise ünlü şarkıcı Altay oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.