Burhan Kuzu hoca, twitter ortamını seviyor.

Burhan Kuzu hoca, twitter ortamını seviyor.
Anayasa Hukuku profesörü Prof. Dr. Burhan KUZU, twitter hesabından başkanlık sistemine dair fikirlerini takipçileri ile paylaştı.

İlerleyen yaşına rağmen Prof. Dr. Burhan KUZU twitter performansı ile göz dolduruyor. 

Genelde gecenin ilerleyen saatlerinde yazdığı paylaşımlara takipçileri de verdikleri yanıtlar ile katılıyorlar. Hatta zaman zaman "hoca ne zaman uyur?" yorumları da dle getiriliyor. Yorumlarında anayasa profesörlüğü yanında siyasi savlarına da yer verdiği görülen hoca, son zamanlarda "başkanlık sistemi" üzerinde sıkça duruyor. Kuzu' nun twitter hesabının üst kısmında "başkanlık sistemi ile ilgili tüm soru ve cevaplar" yazısını görüyoruz.

Burhan KUZU hoca, gençlerin kendisine yumurtalı saldırları sonrası saldırganlardan davacı olmamış ve hatta bir televizyon programında yaptığı konuşmada yumurtalı saldırıyı sıradan bulmuş ve gençlere daha ses getirecek yeni ve etkili protesto yöntemleri bulmaları önerisinde bulunmuştu. Saldırganlık dışı protestoyu da demokratik bir hak olarak gören hoca özellikle konuşma tarzı ile gençler arasında adeta bir fenomene dönüşmüştü.

burhankuzu-001.png

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.