Büyükçekmece'deki rehine operasyonu

Büyükçekmece'deki rehine operasyonu
Evine girdiği kadını bıçakla rehin aldığı iddiasıyla gözaltına alınan Emin K. adliyeye sevk edildi

İSTANBUL (AA) - Büyükçekmece'de evine girdiği kadını bıçakla rehin aldığı iddiasıyla gözaltına alınan Emin K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği Rehine Kurtarma ve Müzakere Timi ile Özel Harekat polislerince, Büyükçekmece'de yalnız yaşayan N.Y.'nin evine gasp amaçlı giren kişi tarafından bıçak tehdidiyle rehine alınması olayında gözaltına alınan Emin K.'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheli Emin K. emniyetteki ifadesinde, maddi sıkıntı yaşadığını, bir akrabasının daha önce N.Y.'nin yanında çalıştığını ve N.Y.'nin parasının olduğunu bildiğini söylediği öğrenildi.

Gece saatlerinde evinden çıktığını belirten Emin K., "Saat 01.30'da N.Y.'nin evinin önüne geldim. Yaklaşık 9 saat aparmanın kapısında bekledim. Kadın dışarı çıkmak için kapıyı açtığında içeri girdim. Amacım evdeki para ve ziynet eşyalarını almaktı. Kadın bağırınca ne yapacağımı bilemedim. Polisler gelince kadını rehin aldım." dediği öğrenildi.

Öte yandan rehine alınan N.Y'nin kurtarılma ve şüphelinin gözaltına alınma görüntüleri basınla paylaşıldı.

Görüntülerde polisin Emin K.'yı iknaya çalıştığı, ikna olmaması üzerine polis ekiplerince kapının kırılarak gözaltına alınması ve rehine tutulan N.Y.'nin sağlık ekiplerince hastaneye götürülmesi var.

Şüpheli, Büyükçekmece Adliyesine sevk edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.