Büyükdere ve Türkmen ailesinin mutlu günü

Büyükdere ve Türkmen ailesinin mutlu günü
Çelikel Tarım Genel Müdürü Mustafa Türkmen'in kızı Nevra, Mehmet Akif Büyükdere’nin oğlu Ahmet ile hafta sonu gerçekleştirilen düğün merasimi ile birbirlerine ‘evet’ diyerek dünyaevine girdiler.

Mehmet Akif ve Nazan Büyükdere çiftinin oğulları Ahmet, Çelikel Tarım Genel Müdürü Mustafa ve Nurcan Türkmen çiftinin kızları Nevra ile hafta sonunda gerçekleştirilen düğün merasimi ile tüm davetlilerin huzurunda birbirlerine ‘evet’ diyerek dünyaevine girdiler.

Çelikel Tarım Genel Müdürü Mustafa ve Nurcan Türkmen çiftinin kızları Nevra, hayatını Mehmet Akif ve Nazan Büyükdere çiftinin oğulları Ahmet ile bir ömür boyu sürecek mutlulukları için birleştirdiler. Umman Sadem Usta Toplantı ve Kongre Merkez’inde gerçekleştirilen düğüne çiftin aileleri, iş insanı ve çok sayıda davetli katıldı. Büyükdere ve Türkmen aileleri davetlilerle yakından ilgilenirken, misafirlere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi. Biz de Pusula Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, Büyükdere ve Türkmen ailelerini de tebrik ediyoruz.

1-6.jpeg

1-5.jpeg

1-1.jpeg

1-2.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.