Büyükkılıç, cuma namazı kılınacak camiyi ziyaret etti

Büyükkılıç, cuma namazı kılınacak camiyi ziyaret etti
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 29 Mayıs'ta yeniden ibadete açılacak Ahmet-Ayşe İnci Cami'sini ziyaret etti.Büyükşehir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 29 Mayıs'ta yeniden ibadete açılacak Ahmet-Ayşe İnci Cami'sini ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bir süredir kapalı olan ve cuma günü kapıları açılacak olan camideki çalışmaları inceledi.

Gerekli önlemler alınmak şartıyla cuma namazının eda edilmesine müsaade edildiğini anımsatan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Kentimizin en önemli merkezlerinden birisinde cuma namazımızı kılacağımız bir ortam hazırlıyoruz. Bu alanda da üzerimize düşeni yapma hususunda gayret gösteriyoruz. Gerek maske dağıtımı gerek ilaçlaması gerekse temizliği yapılan bu ortamı hazırlayıp mazeret üretmeyip inşallah cuma namazına gelmenizi bekliyoruz. İnşallah bu süreç geçecek. Cemaat ruhu inşallah yeniden oluşmaya başlayacak. Şu süre içerisinde siz evde kalın, kurallara uyun, biz sizlere şartları hazırlamaya devam edeceğiz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.