Büyükşehir son dakika duyurusu geçti! Mobilyacılar Kavşağı trafiğe kapatıldı

Büyükşehir son dakika duyurusu geçti! Mobilyacılar Kavşağı trafiğe kapatıldı
Konya Büyükşehir Belediyesi, Mobilyacılar Altgeçidi'nde meydana gelen kazanın ardından prekast adı verilen beton blokların düşme tehlikesine karşı yolun trafiğe tamamen kapatıldığını duyurdu

Konya'nın en işlek caddeleri arasında yer alan, şehir merkezi ile sanayi arasında adeta köprü görevi gören Mobilyacılar Altgeçidi'nde trafik kazası meydana geldi.

Kazanın ardından ise köprünün kenarlarında bulunan ve prekast denilen beton bloklarda hasar meydana geldi.

KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ANLIK YOL KAPATMA DUYURUSU

Kaza sonrası meydana gelen hasarın daha büyük bir kazaları beraberinde getirmemesi adına Konya Büyükşehir Belediyesi yolu kapatarak önlem aldı.

Konuyla ilgili Konya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Mobilyacılar Alt Geçidi’nde meydana gelen kazadan dolayı prekastların düşme tehlikesinin önlenmesi için kısa süreli yol kapatma yapılacaktır. Mobilyacılar Alt Geçidi’nin Adana Yolu geliş, İstanbul Yolu gidiş istikameti bu sebeple bugün 17.00 – 17.30 arası trafiğe geçici olarak kapatılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.