Büyükşehir'de yeni genel sekreter Ercan Uslu oldu

Büyükşehir'de yeni genel sekreter Ercan Uslu oldu
Konya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) Genel Müdürlüğü Ercan Uslu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine getirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresindeki (KOSKİ) birçok birimde görevden almalar ve yeni görevlendirmeler yapıldı. Konya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) Genel Müdürlüğü Ercan Uslu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine getirildi.

ERCAN USLU KİMDİR?

1963 Konya doğumlu olan Ercan Uslu, İlk, orta ve lise tahsilini Konya’da tamamladı. 1987 yılında  Selçuk Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1989 yılında 205.dönem yedek subay olarak Balıkesir’de vatani görevini tamamladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletme Müdür yardımcılığında 1991 yılında göreve başlayan Uslu sırasıyla Malzeme ve İkmal Daire Başkanlığı,  Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, APK Daire Başkanlığı, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı ve Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürütmüştür.

22 Temmuz 2016 yılında Konya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü görevine gelen Uslu halen bu görevi yürütmektedir.

Ercan Uslu Koski Genel Müdürlüğü görevinin yanı sıra

- 1992-1995 Yılları arasında Ahlak Kültür ve Çevre Derneği Başkanlığı

- TYH ( Türkiye Yazarlar Birliği ) Yönetim Kurulu Üyesi

- 1995-2015 Sadav ( Sosyal Araştırmalar Ve Dayanışma Vakfı ) Başkanlığı ( Kriz bölgelerine, insani yardım faaliyetleri ve o bölgelerden gelen yabancı uyruklu öğrencilerin eğitimleriyle ilgilenen vakıf )

 - IBU ( Uluslararası Balkan Üniversitesi ) Mütevelli Heyeti Üyesi

  - REHADER ( Madde Bağımlılığıyla Mücadele Derneği ) Kurucu Başkanlığı

  - 2009 yılından beri Bosna Hersek Fahri Konsolosluğu

  - 2015 Yılından İtibaren KOTEV ( Konya Turizm Tanıtım ve Eğitim Vakfı) Başkanlığı görevlerini yürütmektedir. ( Valilik, Belediyeler, Odalar tarafından ortak kurulmuş bir vakıf )

- Evli ve 5 çocuk babası olan Uslu, İngilizce ve Boşnakça bilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum