Çam Ağacı, Dilek Ağacına Dönüştü

Çam Ağacı, Dilek Ağacına Dönüştü
Edirne'de bir esnafın dükkanının önüne yılbaşı için koyduğu çam ağacı, vatandaşların dileklerini yazıp astığı "dilek ağacı" haline geldi- Vatandaşların 2015'ten beklentileri arasında babasının harçlığına zam yapması da Ronaldo ile tanışmak da var

EDİRNE (AA) - Edirne'de bir esnafın dükkanının önüne yılbaşı için koyduğu çam ağacı, vatandaşların 2015'ten beklentilerini astığı dilek ağacına dönüştü.

Çam ağacına asılan dileklerden bazıları umutları yansıtıyor, bazıları ise güldürüyor.

Ağaca asılan ve yeni yıldan beklentileri yansıtan dileklerden bir kısmı şöyle:

"Babam inşallah harçlığıma zam yapar. İnşallah Ronaldo'yu görürüm. Matematikten 5 alsam yeter. Babamın iyileşmesini istiyorum. Sevenlerim ölmesin. Enez'de bol balık tutmak istiyorum. Bol param olsun. Beşiktaş şampiyon olsun istiyorum. Maaşıma zam istiyorum. Sevdiklerimle mutlu bir yıl geçirmek istiyorum."

Restoran işletmecisi Ertaç Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl çocuklarının ısrarıyla dükkanının önüne çam ağacı koyduğunu söyledi. 

Vatandaşların yeni yılla ilgili umutlarını ve beklentilerini kağıda yazarak ağaca astığını fark ettiğini belirten Yıldız, "Talep artınca bu yıl da çam ağacını getirdim. Vatandaşlar, özellikle öğrenciler ilgi gösteriyor. Neler yazıyorlar neler" dedi.

Yıldız, mesajlarla neredeyse dolan çam ağacını, yeni yılın ilk gününe kadar iş yerinin önünde tutacaklarını kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.