"Camide Gençlik Var" projesiyle gençler hem eğlendi hem öğrendi

"Camide Gençlik Var" projesiyle gençler hem eğlendi hem öğrendi
Selçuklu Müftülüğü ve Pınar Gençlik Derneği'nin ortaklaşa yürüttüğü "Camide Gençlik Var" projesinin kapanış ve ödül programı Merkezsev Huzurevinde düzenlendi.

Selçuklu Müftülüğü ve Pınar Gençlik Derneği’nin ortaklaşa yürüttüğü "Camide Gençlik Var" projesinin kapanış ve ödül programı Merkezsev Huzurevinde düzenlendi. 2021’de başlayan programda gençler hafta sonu camilerde buluşarak hem eğlendiler hem öğrendiler. Cami görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim eğitimleri verilen gençler ayrıca Gençlik rehberleri ile değerler eğitimi ve çeşitli etkinliklerle güzel zamanlar geçirdi. Düzenlenen kapanış programına katılan 147 gencimize hediyeler verildi. Her camide dereceye giren öğrenciler ayrıca İstanbul-Çanakkale gezisi ile ödüllendirildi.

camide-genclik-var-2.jpg

ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Ödül töreninde İl Müftüsü Ali Öge gençliğin ve camilerin önemine vurgu yaparak projenin öneminden bahsederek emeği geçenlere teşekkür etti. Selçuklu İlçe Müftüsü Bekir Derin ise camilerin gençlerin mekanı olduğuna dikkat çekti ve bu programın bir kapanış programı değil bir ara programı olduğunu belirterek önümüzdeki aylarda projeye katılacak cami sayılarının arttırılarak programın devam edeceğini belirtti. Dernek Başkanı Mustafa Gültekin ise, gençliğin inşası adına birçok benzer projeleri yürüttüklerini belirterek ramazan ayından sonra daha fazla camide bu projenin devam edeceğini söyledi.

camide-genclik-var-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.