Can Liva’da anahtarlar teslim edildi

Can Liva’da anahtarlar teslim edildi
1986 yılından beri emlak ve müteahhitlik anlamında Konya’ya hizmet veren Can inşaat, Can Liva projesinin ev sahiplerine anahtarlarını teslim etti.

Cazip seçenekler dâhilinde insanları huzur içinde yaşayacakları konutlara kavuşturmayı amaçlayan Can İnşaat, Şefikcan Caddesine inşa ettiği Can Liva projesini hak sahiplerine teslim etti. 1986 yılında kurulmasının ardından Konya’nın dört bir yanında, insanların, rahat ve huzur içinde yaşayabilmeleri amacıyla konutlar yapan Can İnşaat, Selçukluda inşasına başladığı Can Liva Evlerini zamanından önce tamamlayarak ev sahiplerini mutlu etti. Selçuklu’nun en güzel bölgelerinden olan Şefikcan Caddesine inşa edilen Can Liva Evlerinin anahtar teslim törenine Can İnşaatın tüm yöneticileri katıldı.

Bahçeli, çocuk oyun alanlı, özel otoparklı ve güvenlikli konutların, anahtar teslim törenine, aileleriyle birlikte katılan hak sahiplerinin mutluluğu yüzlerinden okunurken, Can İnşaat Genel Müdürü Remzi Can, ev sahiplerinin refah içerisinde oturma temennisinde bulundu. (Derya Demir)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.