Canlı hayvan pazarı Kurban Bayramı'na hazır

Canlı hayvan pazarı  Kurban Bayramı'na hazır
Seydişehir Belediyesi Kurban Bayramı münasebetiyle, Canlı Hayvan Pazarı'nda çalışmalarını tamamladı.

Seydişehir Belediyesi Kurban Bayramı münasebetiyle, Canlı Hayvan Pazarı'nda çalışmalarını tamamladı.

Çalışmaların tamamlandığını kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kurban satışı yapmak üzere gelecek olan satıcıların yerlerinin hazırlandığını kaydetti.

Hemşehrilerinin Kurban Bayramı'nı sorunsuz bir şekilde geçirmeleri için çalıştıklarını kaydeden Başkan Mehmet Tutal, " Özellikle Kurban Bayramı arifesinde son 10 gün daha canlı hale gelerek yoğunluk oluşuyor. Canlı Hayvan Pazarı'mız hem satıcısı hem de müşterisi yoğun bir pazar. Herhangi bir sıkıntımız yok. Hazırlıklarımızı tamamladık. Satıcılarımızın ve hayvanlarımızın sıcaktan korunmaları için yeni gölgelikler kazandırdık. Yaptığımız bu çalışmalar vatandaşlarımızın hak ettikleri hizmetin en iyisini almalarını sağlamak ve mübarek Kurban Bayramlarını sorunsuz bir şekilde geçirmeleri içindir. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nda sağlıklı ve temiz ortamda kurban kesebilmeleri için imkanlarımızı seferber ettik. Canlı Hayvan Pazarı'mız ve Kurban kesim merkezimizi halkımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde düzenledik. Kurban pazarımızda Seydişehir Belediyesi tarafından hayvanların sağlığı için veteriner hizmetimiz devam edecek. Kurban pazar alanının hijyeni ve temizliği için ekiplerimiz 24 saat çalışma yürütecek. Kurban kesimi ve çevre temizliği ile ilgili tüm tedbirlerimizi de alıyoruz. Sıkıntılı bir durumun yaşanmaması ve vatandaşlarımızın rahat bir bayram geçirmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

kurban-pazari-1.jpg

Seydişehir Belediyesi hizmetlerinin tatil süresinde de 7/24 devam edeceğini kaydeden Başkan Tutal,” 0 332 582 34 28/153 ile Belediye Whatsapp hattından vatandaşlar yetkili birimlere ulaşabilecek. Seydişehir Belediyesi ekiplerimiz 9 günlük tatil süresince teyakkuzda olacak. Zabıta, Temizlik İşleri gibi birimler işlerine devam edecek. Amacımız vatandaşlarımızın ibadetlerini yerine getirirken, bayramlarını da en güzel şekilde geçirmelerini sağlamak" diye konuştu.

kurban-pazari-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.