Çarşı merkezine yeraltı tuvaleti

Çarşı merkezine yeraltı tuvaleti
Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından çarşı merkezindeki Şadırvan mevkisine yeraltı tuvaleti inşa edilecek

Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, çarşı merkezinin kalbinin attığı yer olan Şadırvan bölgesinin yürütülen çalışmalarla çehresinin değişmeye başladığını söyledi. Anılan bölgede yeraltı çöp konteyner sisteminin hayata geçirildiğini, yapılan yeni düzenlemelerle ihtiyacı duyulan bir çay bahçesi oluşturulduğunu, taksi durağının yenilendiğini hatırlatan Özaltun, şimdi de bir yeraltı tuvaleti inşa etmek için çalışma başlattıklarını kaydetti.
Şadırvan bölgesinde ilçe merkezinin en modern yeraltı tuvaletini inşa edeceklerini de belirten Özaltun, “Şadırvan bölgemiz, değişik iş kollarında faaliyet gösteren esnafımızın yoğun olduğu bir bölge. Şehrimizin en canlı, hareketli noktalarından... Burada uzun yıllardan beri ihtiyacı duyulan, talep edilen bir yeraltı tuvaletini yapmak için düğmeye bastık. Burası Beyşehir’in belki de en modern yeraltı tuvaleti olacak. Üzerinde ise şadırvan ve abdest alma yerleri olacak” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.