CASE IH yeni ürünleriyle Konya Tarım Fuarı'nda

CASE IH yeni ürünleriyle Konya Tarım Fuarı'nda
CASE IH, 8-12 Mart tarihleri arasında Konya’da gerçekleşecek fuarda en yeni traktör modellerini ve tarımsal ekipmanlarını çiftçilerle buluşturuyor.

Türkiye’nin en köklü traktör üreticisi TürkTraktör’ün Premium markası CASE IH, en yeni traktör modellerini ve tarımsal ekipmanlarını Konya Tarım Fuarı’nda sergiliyor. CASE IH, 8-12 Mart tarihleri arasında Konya’da gerçekleşecek fuarda, 75 BG’lik motoruyla JX80E, yeni Farmall 120A, Farmall 80X ve 1 milyonuncu traktöre ithafen sınırlı sayıda üretilen CASE IH Farmall 110 A modelini çiftçilerle buluşturuyor. CASE IH standını ziyaret edenler, TürkTraktör’ün cazip ürün ve finansman kampanyaları hakkında da bilgi alabilecek.

Binlerce ziyaretçiye kapılarını açan Konya Tarım Fuarı bu yıl 18. kez düzenleniyor. Anadolu çiftçisiyle bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirten TürkTraktör Ticari Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Canbeyli, “TürkTraktör olarak 70 yıla yaklaşan köklü geçmişimiz, üretim tecrübemiz ve her zaman çiftçilerimizi destekleyen anlayışımızla Konya’da olmaktan dolayı çok mutluyuz. Ülkemizde yerli üretimini gerçekleştirdiğimiz premium traktör markamız CASE IH’in en yeni ve gelişmiş modellerini standımızda sergiliyoruz. Faz 4 motor emisyon seviyesine geçiş yapan yeni Farmall 120 A ile 75 BG gücü ve Faz 3B motoruyla öne çıkan Farmall 80X ve JX80E modellerini ziyaretçilerin beğenisine sunuyoruz. 1 milyonuncu traktörümüzü üretim bandından indirmenin gururuna ithafen sınırlı sayıda üretilen, özel tasarım ögelerine sahip CASE IH Farmall 110 A da bu fuarda öne çıkan modellerimizden. Çiftçilerimiz tüm bu yeni modellerin ve tarım ekipmanlarının yanında CASE IH standlarında birçok avantajlı ürün ve finansman kampanyaları hakkında da bilgi sahibi olacaklar” dedi.

TürkTraktör Finans’tan Cazip Kampanyalar

TürkTraktör, Konya Tarım Fuarı’na özel sunduğu cazip kredi imkanlarıyla çiftçilerin yanında olmayı sürdürüyor. New Holland ve CASE IH’in tüm yerli ürün gamında geçerli olan TürkTraktör Finans kampanyası kapsamında, 30.04.2022 tarihine dek 120 bin TL’ye kadar yüzde 0 faiz ve 2 yıl vadeli, 120.000-250.000 TL arası ise yüzde 1,39 faiz ve 5 yıl vadeli kredi imkanları çiftçilerin hizmetine sunulacak.

Yalnızca 50 Adet Üretilen Özel Tasarımlı CASE IH Farmall 110A

1 milyonuncu traktörünü üretim bandından indirmenin gururunu yaşayan TürkTraktör, bu gurura ithafen CASE IH Farmall 110A modellerinden sınırlı sayıda ve özel tasarım öğelerine sahip özel üretimler gerçekleştirdi. Bu özel üretim modeller CASE IH’de 50 adetle sınırlı olacak.

CASE IH Farmall 110 A, özel üretim modeli antrasit gri kaportası ve çamurluklarını markanın ikonikleşen kırmızı rengiyle bir araya getiriyor.

Konya Tarım Fuarı'nda Tanıtılacak CASE IH Modelleri;

Hem Güçlü Hem Ekonomik JX80E

Faz 3B JXE serisinin 75 BG’lik yeni modeli JX80E, 3 silindirli motora sahip. 341 Nm tork üreten, 12 ileri 12 geri transmisyona ve 40 km/s maksimum ilerleme hızına sahip modelin kaldırma kapasitesi ise 2700 kg. Common-rail yakıt enjeksiyon sistemine sahip JX80E gölgelikli ve kabinli modeller, tüm modellerde standart sunulan yolcu koltuğu ve kabinli modellerde standart sunroof özellikleri ile ön plana çıkıyor.

Farmall A Serisinin 120 Beygirlik Yeni Üyesi: Farmall 120 A

Farmall A serisi, 2022 yılı içerisinde Faz 4 motor emisyon seviyesine geçiş yaptı. Bu geçişle beraber yeni Farmall A serisi, sahip olduğu 4 silindirli yerli üretim common-rail motorları ile yüksek verim ve performansı bir arada sunuyor. Bugüne kadar 90-100-110 BG modelleri ile yüksek çekiş gücü ve üstün donanım isteyen çiftçilere hizmet eden Farmall A serisi, Faz 4 geçişi ile birlikte Farmall 120 A modeli ile ailesine 120 BG gücündeki yeni üyesini dahil ediyor.

32 ileri 32 geri Türkiye’nin ilk yerli üretim yarı otomatik transmisyonuna sahip Farmall 120 A’da modern ve ferah kabin, isteğe bağlı kabin süspansiyonu ve çamurluk üzeri hidrolik ve kuyruk mili kumandaları bulunuyor. 5400 kg kaldırma kapasitesine sahip model aynı zamanda güçlü hidrolik sistemine sahip. Farmall 120 A, 6 hidrolik güç çıkışı ve standart hidrolik orta kol özellikleriyle dikkat çekiyor.

Faz 3B motoru ve 75 BG gücüyle Yeni Farmall 80X

Yeni Farmall 80X, 2022 yılında piyasaya sunulan Farmall X serisine 75 BG gücüyle katılıyor. Farmall 80X, Faz 3B seviyesine sahip 4 silindirli yerli common-rail motoruyla 348 NM tork üreterek bir önceki nesil JX75 MaxPro modeline göre yüzde 17 tork artışı sağlıyor. Faz 3B seviyesine sahip çevreci motor, aynı zamanda yüzde 51 oranında tork rezervi sunarak en yoğun işleri bile vites düşürmeden gerçekleştirme imkânı sunuyor. Elektronik Lift-0-Matic, elektronik akü şalteri, çamurluk üstü hidrolik kumandalar gibi birçok yeni özellik, modern kaporta ile birleşerek uyum sağlıyor.

Yeni Farmall 80X’te, 12 ileri 12 geri transmisyonuyla birlikte standart Powershuttle özelliği, tek ve çift çeker seçeneği, 3565 kg kaldırma kapasitesi bulunuyor. 6 hidrolik güç çıkışı, standart hidrolik orta kol, çift hızlı kuyruk mili seçeneği ve Powershuttle ile birlikte servo PTO özelliği modelde öne çıkan diğer özellikler arasında.

CASE IH Farmall X ProGuide Tasarruf Sağlıyor

CASE IH, hassas tarım teknolojilerini yeni tasarımı ve sunduğu özelliklerle herkesin beğenisini toplayan Farmall X serisi ile buluşturuyor. Tüm tarımsal faaliyetlerde yüksek verim sunan ProGuide sistemi sayesinde yakıt, tohum, ilaç ve gübre gibi girdilerde önemli bir tasarruf sağlıyor. Dokunmatik ve yüksek çözünürlüklü ekran, doğrudan uydudan alınan yüksek kaliteli düzeltme sinyali ve üstün otomatik dümenleme özellikleri, Farmall X ProGuide’ı sınıfının yıldızı haline getiriyor.

Sergilenen Tarımsal Ekipmanları Hakkında:

CASE IH markalı büyük balya makinesi, RedPro markalı hassas ekim makineleri, klasik ve döner kulaklı pulluklar ile römorklar Konya Tarım Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Konya Tarım Fuarı’nda çiftçileri TürkTraktör’ün yerli ekipman kampanya sürprizi bekliyor. Bu kampanya kapsamında çiftçilerimize Mart ayı boyunca CASE IH marka hassas ekim makineleri ve RedPro marka pulluk alımlarında geçerli 1.000 TL ve Red Pro Küçük Balya Makinesi alımlarında geçerli 2.000 TL değerinde Opet Akaryakıt Puan hediye olarak verilecek.

CASE IH HD Büyük Balya Makinesi

Tüm mekanizmaları yüksek verimlilik ve ağır çalışma şartları için tasarlanmış olan CASE IH LB 436 HD model Büyük Balya Makinesi, ağır balyalar ve yüksek balyalama kapasitesi ile uzun ve sorunsuz bir kullanım imkanı sunuyor. Ayrıca CASE IH LB 436 HD model Büyük Balya Makinesi ağır hizmet tipi şasi, ödüllü SmartShift™ Şanzıman Teknolojisi ve ağır yükler için dizayn edilmiş hareket iletim sistemine sahip. HD büyük balya makineleri sınıfındaki en uzun balya odasıyla yüksek yoğunluklu ve düzgün şekilli balyaların yapılmasına da imkan tanıyor. Yeni kaynaklı piston dizaynı ise bir önceki modele göre yüzde 55 daha yüksek sıkıştırma gücü elde ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.