ÇEP Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi

ÇEP Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi
Sıfır Atık Projesi kapsamında geliştirilen “Çevre Eğitimi Projesi”nin tanıtım toplantısı, 30 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Sıfır Atık Projesi kapsamında geliştirilen “Çevre Eğitimi Projesi”nin tanıtım toplantısı, 30 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından Sıfır Atık Projesi kapsamında geliştirilen “Çevre Eğitimi Projesi”nin tanıtım toplantısı, 30 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Programda konuşma yapan Konya Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hülya Şevik, 2017 yılında başlatılan ‘Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılması amacıyla hazırlanan bu projenin önemine değindi. Bireylerin küçük yaşlardan itibaren bu konularda bilinçli bir şekilde yetiştirilmeleri gerekliliğini ifade etti. Proje kapsamında yapılacak çalışmaların verimli geçmesi temennisinde bulundu.

cep-3.jpg

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de yaptığı konuşmada ilgili Bakanlıkların Sıfır Atık Projesine çok önem ve destek verdiklerini ifade ederek Çevre Eğitimi Projesinin okulöncesi dönemden itibaren çocuklarımızın bu konuda çok daha bilinçli bir şekilde yetişmelerine katkı sunacağını ifade etti. Proje kapsamında yapılacak faaliyetlere örnekler veren Büyük, proje ortağı kurumlara da teşekkürlerini iletti.

cep-2.jpg

Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu da dünyadaki her şeyin bizlere emanet olduğunu, çocuklarımızı da bu şuur içerisinde yetiştirmemiz gerektiğini söyledi. Çevre Eğitimi Projesinin de il genelinde verimli bir şekilde yürütülmesi gerektiğini ifade etti. Yapılacak çalışmaların suya atılan taşların çıkardığı dalgalar gibi yayılarak diğer şehirlerimize ve İslam coğrafyasının geneline etki etmesi temennisinde bulundu.

cep-1.jpg

Protokol konuşmalarının ardından Konya Büyükşehir Belediyesi görevlileri tarafından projenin hedef ve faaliyetlerine dair bilgilendirme konuşmaları yapıldı. Okullarda gösterime sunulacak tiyatral etkinliklerin sunumları gerçekleştirildi.

cep-11.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.