'Cesurlar bir kere ölür!' Konyaspor Basketbol Süper Lig'e kenetlendi

'Cesurlar bir kere ölür!' Konyaspor Basketbol Süper Lig'e kenetlendi
Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, TBL play-off yarı finalinde karşılaşacağı Yalovaspor serisi hazırlıklarını, “Cesurlar bir kere ölür. Cesur oynayacağız biz” parolası ile sürdürüyor.

 

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 2020-2021 sezonu play-off yarı finalinde karşılaşacağı Yalovaspor serisi hazırlıklarını, “Cesurlar bir kere ölür. Cesur oynayacağız biz” parolası ile sürdürüyor.

murat-goktas.jpg

KAPTAN MURAT GÖKTAŞ: YOLUMUZ SÜPER LİG

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol Takım Kaptanı Murat Göktaş, Süper Lig'e yükselmek için takım olarak kenetlendiklerini söyledi.

Yalovaspor  karşısında zor serinini kendilerini beklediğini ifade eden Murat Göktaş, “Yalova çok güçlü bir takım. Çok zor bir seri bizi bekliyor. Buraları çok oynamış oyuncuları ve antrenörleri var. Taraftarımıza, Kovid'ten dolayı maça gelemeseler bile, çok teşekkür ediyorum. Sosyal medya hesapları aracılığı ile bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar. Hepsine cevap veremediğimiz için de ayrıca özür diliyoruz. Enerjilerini hissediyoruz. Yolumuz Süper Lig. Takım olarak buna kenetlenmiş durumdayız.” ifadelerini kullandı.

 

YARI FİNAL HEYECANI PERŞEMBE BAŞLIYOR

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 2020-2021 sezonu play-off yarı final heyecanı yarın başlıyor. TBL çeyrek finalinde Manisa Büyükşehir Belediyespor’u 2-0’la geçen Samsunspor ile Akhisar Belediye Basketbol’u iki maç sonunda elemeyi başaran Mamak Belediyespor 27 Mayıs Perşembe günü karşı karşıya gelecek. Mücadele 17.00’da başlayacak.

00a1ef8cc87d4c4f97c616088ee56b54-tbl-playoff-elemeler-haber.jpg

KONYASPOR İLK MAÇINA CUMA GÜNÜ ÇIKACAK

Yarı final serisinde Semt77 Yalovaspor’la karşı karşıya gelecek Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, ilk maçına 28 Mayıs Cuma günü çıkacak. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma 17.00’da başlayacak ve TRT Spor Yıldız'dan naklen yayınlanacak.

TBL play-off yarı finalinde üç maç kazanan takımlar finale yükselecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.