Çevre Ürün Beyanı Belgesi'ne sahip Kompen’den çevreci ürünler

Çevre Ürün Beyanı Belgesi'ne sahip Kompen’den çevreci ürünler
Bera Holding’in kuruluşu olan Kompen PVC, ISO 14040-44 Kalite Standart politikalarına uygun olarak Çevre Ürün Beyanı (Environmental Product Declaration) belgesini aldı.

Bera Holding’in kuruluşu olan Kompen PVC, ISO 14040-44 Kalite Standart politikalarına uygun olarak Çevre Ürün Beyanı (Environmental Product Declaration) belgesini aldı. Bu belge ile Kompen, pvc profil üretiminde karbon ayak izi hesaplamasını kalite standartları çerçevesinde yaptırarak, Avrupa’daki tüketicilerin taleplerine uygun olarak Çevreci profil üretimindeki hassasiyetini ortaya koydu.

Avrupa ülkelerine yapılan ihracatı için kritik önem taşıyan Çevresel Ürün Beyanı (EPD), İhracatta tercih edilmenin yanı sıra ürünler için katma değer oluşturur ve şirketlerin kendi sektöründe rekabet avantajı elde etmelerini ve bir adım daha öne çıkmalarını sağlar. Çevresel Ürün Beyanı, bir ürünün çevresel performansını ölçülebilir bir şekilde göstermek için farklı ülkelerde kullanılabilen bir belge olarak ön plana çıkıyor.

kompen-4.jpg

Kompen Genel Müdürü Erdal Küçükşehir, yaptığı açıklamada Çevresel Ürün Beyanı’nın tarafsızlığı, şeffaflığı ve güvenilirliği temsil ettiğini belirterek, bir ürünün tüm çevresel etkilerini şeffaf, tarafsız ve anlaşılır bir şekilde detaylandırarak, yaşam döngüsü değerlendirmelerinden bilimsel temelli veriler sağladığını ifade etti. Komple Kalite anlayışı çerçevesinde hammaddeden satış sonrası hizmete kadar tüm aşamaları titizlikle takip ettiklerini söyleyen Küçükşehir, yeni tasarlanan seriler ile sektörde ön plana çıkmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

kompen-1.jpg

kompen-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.