Çevrimiçi oyunda tartışma gerçek hayatta işkenceye dönüştü: Dövüp o anları kaydettiler

Çevrimiçi oyunda tartışma gerçek hayatta işkenceye dönüştü: Dövüp o anları kaydettiler
Adana'da bir kişi çevrimiçi oyunda tartıştığı kişiyi arkadaşlarıyla beraber dövdü.

Adana'da korkunç bir olay yaşandı. Çevrimiçi bir oyunda başlayan tartışma gerçek hayatta, dayak ve işkenceyle bitti. Olayı gerçekleştiren şüpheliler tutuklandı.

adana.jpg

Olay Adana Seyhan'da Gülpınar Mahallesi'nde gerçekleşti. Lise öğrencisi R.G. (17) ile bir süre önce çevrimiçi oyun üzerinden tanıştığı M.T.A. (19) ile tartıştı.

Yapılan küfüre sinirlenen M.T.A, R.G. ile yemek yemek bahanesiyle buluşma ayarladı. R.G., burada M.T.A. ve yanında bulunan H.A.D. (17) ile karşılaştı. Aralarında tartışma çıktı, tartışmanın büyümesi üzerine R.G., zorla Y.A.'nın (22) kullandığı taksiye bindirildi. Şüpheliler, R.G.'yi boş bir araziye götürdü. 17 yaşındaki H.A.D, 17 yaşındaki R.G.'yi darbetti, tokatladı. R.G.'nin gözyaşları içinde özür dilediği anları kayda aldı.

adana-iskence.jpg

Dövüldükten sonra bırakılan mağdur R.G. olayı ailesine anlattı. Şikayetten sonra Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin kimliklerini tespit ederek adreslerine operasyon gerçekleştirdi. Gözaltına alınan 3 şüpheli emniyette yaptıklarından pişman olduklarını dile getirdi. Şüpheliler yapılan işlemlerin ardından tutuklandı.

Kaynak:Pusula Haber, İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.