CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Antalya'da

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Antalya'da
Antalya'da bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Nusaybin'de şehit düşen özel harekat polisi Kazim Esmer'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu

ANTALYA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit edilen özel harekat polisi Kazim Esmer'in, Kepez'de yaşayan ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

Çeşitli temas ve toplantılar için Antalya'da bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı kapsamında düzenlenen "Türkiye'nin Dış Politikası ve ve Güvenlik" konulu toplantıya katıldı.

Antalya'nın Kundu Turizm Bölgesindeki bir otelde düzenlenen toplantı, basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Kılıçdaroğlu, toplantının ardından, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen özel harekat polisi Kazim Esmer'in, Kepez ilçesi Yeditepe Mahallesinde yaşayan ailesinin evine gitti.

Burada şehidin ailesine taziyelerini ileten Kılıçdaroğlu, daha sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde yatan bir yakınını ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, ziyaretlerinin ardından Ankara'ya gitmek üzere kentten ayrıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.