CHP Meram Adayı Çaçık projelerini anlattı

CHP Meram Adayı Çaçık projelerini anlattı
CHP Meram İlçe Başkanı Ahmet Yiğit, CHP Meram Belediye Başkan adayı Avukat Bahar Altay Çaçık ve İlçe yönetim kurulu üyeleri Pusula Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Çaçık, Meram ve halkına yapacakları hizmetlerden söz etti.

CHP Meram Belediye Başkan adayı Avukat Bahar Altay Çaçık, CHP Meram İlçe Başkanı Ahmet Yiğit ve İlçe yönetim kurulu üyeleri Pusula Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Harun Akgül ve Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay ile bir süre sohbet eden Bahar Altay Çaçık, Meram için projelerinden bahsetti.

GENÇLİK MERKEZİ KADIN PLATFORMU VE ORGANİK PAZAR

Konya, Meram Belediye Başkan Adayı Avukat Bahar Altay Çaçık, seçim vaatlerini açıkladı.

Vaatler arasında gençlerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak bir gençlik merkezi, Meram'da gençlere ve kadınlara yönelik istihdamı destekleyen bir merkez, kadın haklarını savunmak ve sorunlarını çözmek için bir platform, el üretimi ürünlerinin ve kadınların ürünlerinin sergilendiği bir organik pazar, çocuklar için oyun evleri ve geri dönüşümü destekleyen projeler yer alıyor.

Gençlerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayacak bir Meram gençlik merkezi projeleri olduğunu ifade eden Çaçık, ''Meram'da gençlere ve kadınlara yönelik istihdamı destekleyen bir merkez kurmayı planlıyoruz. Meram'ın kadınlarına, ev hanımlarına, kadın haklarını savunmak ve sorunlarını hem dile getirmek hem de çözmek için bir platform oluşturacağız. El üretimi ürünlerinin, çiftçilerin üretimlerinin ve kadınlarının ürünlerinin sergilendiği bir organik pazar kuracağız. Meramın çocukları için oyun evleri yapacağız'' ifadelerine yer verdi.

Daha temiz bir Meram için geri dönüşümü destekleyen projeleri hayata geçireceklerini belirten Çaçık, "Özellikle sokak hayvanları için barınaklar, bakım hizmetleri ve daha iyi koşullarda yaşam alanları oluşturmak için çalışacağız." dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.