CHP Selçuklu Adayı Güneş projelerini anlattı

CHP Selçuklu Adayı Güneş projelerini anlattı
 Editör
CHP Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Ziya Güneş ve CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Pusula Gazetesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay ile bir süre sohbet eden Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Ziya Güneş Selçuklu için projelerinden bahsetti.

Selçuklu'da yapılacak her şey, halkın onayı ile olması gerektiğini ifade eden Güneş, '' Tüm projeler, vatandaşı dinleyen, anlayan ve katılımcı bir şeffaf belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilecek. Halkın ihtiyaçlarına göre kaynak kullanımı kamusal kaynaklar, halkın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda kullanılacak. Hayat pahalılığına karşı mücadele edeceğiz. Hayat pahalılığı ve giderlere karşı gerekli tüm tedbirler alınacak. Daha kaliteli hizmet, daha düşük fiyat anlayışıyla barınma, gıda gibi gündelik hayatta ihtiyaç duyulan alanlarda daha kaliteli hizmet daha düşük fiyata sunulacak bizim anlayışımız şeffaf belediyecilik olacak ve hayata geçirmek için her gün çalışıyoruz, azim ve istikrarla gayret ediyoruz’’ dedi.

‘’SELÇUKLU’YA GÜNEŞ DOĞACAK’’

Farklı engel gruplarından bireylerin sosyal yaşamda aktif rol almasını sağlayan eğitim ve atölyeler yapılacağını belirten Güneş, ‘’Engelli vatandaşların iş bulmalarına yardımcı olmak için özel istihdam ofisleri kurulacak. Selçuklu'yu her türlü afete hazırlayan bir planlama çalışması içerisindeyiz. Afet öncesi olası zararlara karşı önlemler alınacak, arama kurtarma ekipleri hazır bulundurulacak ve afetle yaşam kültürü oluşturmak için çalışmalar yürütülecek. Depreme dayanıklı olmayan yapılar tespit edilecek ve kentsel dönüşüm projeleri hızlandırılacak. Selçuklu'nun sokak hayvanları ve hayvan severlerle dolu bir semt olduğu bilinciyle, evcil hayvanlar için mama destekleri ve yaşam alanları sağlayacağız. Kedi ve köpek evleri, semt sakinleri ve muhtarlarla mutabık kalınan noktalara kuracağız’’ dedi.

‘’SELÇUKLU’NUN YÜZÜ GÜLECEK’’

Katılımcı demokrasi ve sorunlara yerinde çözüm getirme anlayışıyla, Selçukluda ki esnaf ve sanayi kuruluşları ziyaret edeceklerini söyleyen Güneş, ''Halkın talepleri ve önerileri dinlenecek ve sorunlara hızlı çözümler üretilecek. Kira fiyatlarının yüksek olduğu bu dönemde, barınma ihtiyacı olan üniversite öğrencilerine kısa kira desteği sunacağız. Harcını yatıramayan ve ihtiyaç sahibi öğrencilere hayırseverlerden burs ve nakdi yardım sağlanacak’’ ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.