CHP'den AK Parti'li Konya Büyükşehir Belediye Başkanı'na övgü!

Başkan Kızılkaya ve CHP Konya İl Başkanı Yaman'dan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay'a ortak teşekkür: "Hizmet için kapılarımız hiç geri çevrilmedi"
Cihanbeyli Belediye Başkanı Fırat Kızılkaya, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile uyum içinde çalıştıklarını belirterek, yapılan hizmetlerde hiçbir desteğini esirgemediği için Başkan Altay'a teşekkür etti. Başkan Kızılkaya, "Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, Cihanbeyli Belediyemizle oldukça olumlu yaklaşıyor. Yapılan hizmetlerde desteklerini esirgemiyorlar. Uğur İbrahim Altay başkanımıza buradan teşekkür ediyorum" dedi.
“BİR KURUŞ DAHİ HARCATMADIM”
Başkanlık süresince belediye bütçesinden çay ve kahve masrafları dahil olmak üzere hiçbir kişisel harcamada bulunmadığını söyleyen Kızılkaya, “Şimdiye kadar başkanlık katındaki çay ve kahve ikramlarına belediyeden tek bir kuruş harcatmadım. Yaklaşık 70 bin TL’yi cebimizden ödedik ve ödemeye devam ediyoruz. Yağma yok, belediyenin aracını, yemeğini, yakıtını bedavaya getirmek mümkün olamaz, olmayacaktır” ifadelerini kullandı. Makamında kullandığı kahve makinesinin dahi kendisine ait olduğunu belirten Başkan, yeme içme gibi giderlerini de tamamen kendi imkânlarıyla karşıladığını söyledi.
“BELEDİYENİN İMKÂNLARIYLA KEYİF SÜRMEK MÜMKÜN DEĞİL”
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden gelen hesap uzmanlarıyla ilgili ortaya atılan "mahrem bilgileri paylaştılar" iddialarını sert dille reddeden Kızılkaya, “Belediyemiz halka açık bir kurumdur, gizli saklı bir şey yoktur. Bu karanlık iddiaları dile getirenlere Hz. Ali’nin ‘Allah seni hür yarattı, sakın kula kul olma’ sözünü hatırlatmak isterim” diyerek muhalefetin üslubuna tepki gösterdi.
“SANDIĞA SAYGI GÖSTERİLMELİ”
Seçimi kazanmasının ardından tüm Cihanbeyli halkının belediye başkanı olduğunu belirten Kızılkaya, “Kapım herkese açık. Sandığa saygı gösterilmeli. Biz kazandık, ama ben artık herkesin başkanıyım. Bir dahaki seçimde yine yarışırız, kazanırsanız saygı duyarım” mesajı verdi.
“KULU’YA YAPILAN YATIRIMLARI ALKIŞLIYORUZ”
Cihanbeyli’nin uzun yıllardır hak ettiği yatırımlardan mahrum kaldığını söyleyen Başkan Kızılkaya, komşu ilçe Kulu’ya yapılan hizmetleri örnek gösterdi. “Kulu’ya yapılan yatırımları alkışlıyoruz ama Cihanbeyli de bu hizmetleri fazlasıyla hak ediyor. Biz bu mücadeleden vazgeçmeyeceğiz” diyerek çağrıda bulundu.
“Bir yıl boyunca belediyeden tek bir ücret almadım” diyerek dikkat çeken Kızılkaya, görev süresi boyunca yaptığı hizmetleri ve gelecek planlarını kamuoyu ile paylaştı.
YAMAN: "5 İLÇE BELEDİYEMİZE DE HİZMET NOKTASINDA HEP DESTEK OLDU"
CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman da Başkan Altay'a teşekkürlerini ileterek, "Konya'da 5 tane CHP'li belediye var. Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, 5 ilçe belediyemize de hizmet noktasında hep destek oldu ve 5 CHP'li belediye ne zaman hizmet anlayışında görüşmeye gittiyse hiç geri çevrilmedi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.