CHP’den,  Atatürk Konulu Fotoğraf Sergisi

CHP’den,  Atatürk Konulu Fotoğraf Sergisi
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 82. Ölüm yıldönümü nedeniyle CHP Karatay İlçesi ve İl Gençlik Kollarının birlikte düzenledikleri Atatürk konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 82. Ölüm yıldönümü nedeniyle CHP Karatay İlçesi ve İl Gençlik Kollarının birlikte düzenledikleri Atatürk konulu fotoğraf sergisi açıldı.   CHP Karatay İlçe binası önünde açılan Atatürk konulu fotoğraf sergisinin açılışına CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, il yönetim kurulu üyeleri,  Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, yönetim kurulu üyeleri,  Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, kadın ve gençlik kollarıyla birlikte, partililer katıldı.Sergi açılışında konuşan CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Cumhuriyetimizin ve partimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 82. Yıldönümünde ulumuzda ve şehrimizde özlemle ve minnetle anıyoruz. Atatürk, bizden birisidir. Karatay ilçemize, İl Gençlik Kollarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.