Ciddi Eğlence Geliyor

Ciddi Eğlence Geliyor
İlhan Şeşen ve Burçin Büke, Ciddi Eğlence konsepti ile 30 Kasım'da saat 20.00'da Devlet Tiyatrosu'nda Konya'daki sevenleriyle buluşacak.

İlhan Şeşen ve Burçin Büke, Ciddi Eğlence konsepti ile 30 Kasım'da saat 20.00'da Devlet Tiyatrosu'nda  Optimas Organizasyon öncülüğünde Konya'daki sevenleriyle buluşacak.

Usta müzisyen İlhan Şeşen ve ismi Türkiye’yi aşmış piyanist Burçin Büke’den farklı bir konser. Ciddi Eğlence'nin en büyük özelliği klasik İlhan Şeşen eserleri yanında, aralarda Burçin Büke’den dünya klasiklerine dair örneklerin de icra ediliyor olması. Ayrıca yepyeni, yayınlanmamış  İlhan Şeşen şarkıları da yine tek piyano eşliğinde  konser içerisinde yer alıyor. 

Proje ismini yurt dışındaki müzik birliklerinde eserlerin sınıflandırılış biçiminden alıyor. Uygulamaya göre Avrupa'da eserler bildirilirken ciddi ve eğlence müzik eseri olarak ikiye ayrılıyorlar. Bu noktadan hareketle klasik müzik eserleri icra eden Burçin Büke “Ciddi” İlhan Şeşen ise “Eğlence” müzik eserlerini temsil ediyor ve bu albümde “ciddi eğlence” adı altında bir araya geliyorlar.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.