Çiftçiler traktörlerini kar küremeye tahsis etti

Çiftçiler traktörlerini kar küremeye tahsis etti
Çumra’da çiftçiler traktörleri ile kar küreme çalışmalarına destek verdi.

Çumra’da çiftçiler traktörleri ile kar küreme çalışmalarına destek verdi. İlçedeki çalışmalar hakkında bilgi veren Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, çiftçiler ve kooperatiflere desteklerinden ötürü teşekkür etti. Candan, “Karla mücadele de biz belediye olarak tüm makinalarımız ve ekiplerimizle sahadayız. Çalışmalarımız tam zamanlı olarak devam ediyor. Bugünde belediye ekiplerinin dışında değerli hemşehrilerimiz bizimle beraber çalıştı. Alibeyhüyüğü mahallesi de dahil pek çok mahallemizde çiftçilerimiz traktörleri ile kooperatiflerimiz araç gereçleri ile kar küreme çalışmalarımıza tam destek sağladı. Bizde bundan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Ben ilçenin temizleme çalışmalarına katkı sağlayan tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Bizim toplamda 30 aracımız ve bunlarla 53 mahalleye yetişmemiz mümkün değil. Böyle birliktelik içinde çalışmalarımız kolaylaşıyor. Bu sayede araç gereç sayımız 300’e 500’e çıkıyor” dedi.

2.png

RABBİM YETER Kİ VERSİN BİZ TEMİZLEMEYE RAZIYIZ

Çiftçiler, “Belediyemizle beraber mahallemizde bir temizlik çalışması yaptık. Rabbim yeter ki versin biz temizlemeye razıyız. Başkanımızı seviyoruz Allah ondan razı olsun. Çok şükür rabbim bereketini de verdi. Biz de gerekeni yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

1.png

22.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.