Cihanbeyli Belediyesi’nden Ramazan öncesi yardım seferberliği

Cihanbeyli Belediyesi’nden Ramazan öncesi yardım seferberliği
Cihanbeyli Belediyesi 2 bin 200 aileye yardım paketleri ulaştırıyor.

Cihanbeyli Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde ilçede adeta bir yardım seferberliği başlattı. Belediye tarafından hazırlanan ve temel gıda ile ihtiyaç maddelerinin olduğu yardım paketleri ekipler tarafından vatandaşların evlerine kadar götürülüyor. Toplam 6 milyon liralık bir kaynağın sadece bu iş için ayrıldığını açıklayan Başkan Mehmet Kale, organizasyonu bizzat kendisinin koordine ettiğini belirtti.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, yaptığı açıklamada, mübarek Ramazan ayının ilçede huzur ve güven içerisinde geçebilmesi için belediye olarak tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirtti.

Ramazan’da zabıta ve denetim ekiplerinin vatandaşların sağlık ve huzuru için çalışmalarını daha da artıracağını ifade eden Kale “Halkımızın hoşgörü, merhamet, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının daha da perçinlendiği bu mübarek günleri en güzel şekilde yaşamaları için kesintisiz görev başında olacağız” dedi.

cihanbeyli-1.jpg

CİHANBEYLİ’DEKİ 2 BİN 200 AİLEYE YARDIM PAKETİ

Cihanbeyli Belediyesi olarak Ramazan ayı öncesi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da kimsesiz, yetim, düşkün ve ihtiyaç sahiplerine sahip çıktıklarını ifade eden Kale, yaklaşık 1 hafta önce başlattıkları çalışmalarla ilçedeki toplam 2.200 aileye yardım paketlerinin ulaştıracaklarını açıkladı. Kale, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına kavuşmanın sevincini yaşarken, yardımlaşmanın ve dayanışmanın arttığı bu özel günlerde ilçemizde ne kadar kimsesiz, düşkün, yetim, dul ve maddi durumu iyi olmayan insanımız var ise onlara ulaşmaya çalışıyoruz. Belediyemiz tarafından hazırlanan ve temel gıda ve ihtiyaç maddelerinin yer aldığı yardım paketleri ekiplerimiz tarafından vatandaşlarımızın evlerine kadar ulaştırılıyor. İhtiyaç sahibi her bir ailemize toplam 29 farklı ürünün yer aldığı paketleri evlerine kadar götürerek dün olduğu gibi bugün de yanlarında olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Bundan sonra da onları asla yalnız bırakmayacağız.” diye konuştu.

cihanbeyli-7.jpg

6 MİLYON LİRALIK KAYNAK AYRILDI

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yardım paketlerini ulaştırmak için toplam 6 milyon liralık bir kaynak ayırdıklarını ifade eden Başkan Kale “Paketlerde hangi ürünlerin yer alacağını özenle tespit ettik. Kendi evlerimize hangi marka ürünler giriyorsa, ihtiyaç sahiplerimize de aynılarını ulaştırıyoruz. Ben de bizzat paketleme çalışmalarına katılıyor ve fırsat buldukça dağıtım faaliyetlerinde personelimize eşlik ediyorum. Bir ailemize ulaştırdığımız pakette yer alan ürünlerin parasal değeri yaklaşık 3 bin liradır. Paketlerimizde peynirden sucuğa, şekerden ayçiçeği yağı ile tereyağına, temizlik maddelerinden bayram şekerine kadar kaliteli 29 ürün bulunmaktadır. Bu organizasyonun Anadolu’da bir benzeri de yoktur. Paketleme ve dağıtım işlemlerine belediyemizin tüm personeli büyük bir aşkla ve özveriyle katılmaktadır. Gece yarılarına kadar çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm hemşehrilerimizin iftar ve sahur sofraları bereketli olsun” dedi.

cihanbeyli-2.jpg

VALİ VAHDETTİN ÖZKAN’DAN CİHANBEYLİ’YE ZİYARET

Cihanbeyli Belediyesi’nde Belediye Başkanı Mehmet Kale koordinesinde süren yardım çalışmaları sırasında Konya Valisi Vahdettin Özkan sürpriz bir ziyarette bulundu. Çalışmaları yerinde inceleyen Vali Özkan, mübarek Ramazan ayı öncesi sergilenen yardımlaşma ve dayanışma örneği için Başkan Kale ve ekibine teşekkür etti.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale de Vali Vahdettin Özkan’ın ziyaretiyle büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirterek “Ramazan için yardım paketlerimizi dört bir koldan hazırlarken Konya Valimiz Sayın Vahdettin Özkan’ın ziyaretiyle çok büyük mutluluk yaşadık. Yardımlaşma ve dayanışma çalışmamızı bizzat yerinde gören Valimizin takdirini ifade eden sözleri ve teşekkürleri enerjimizi daha da artırdı ” İfadelerini kullandı.

cihanbeyli-5.jpg

cihanbeyli-8.jpg

cihanbeyli-9.jpg

cihanbeyli-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.